LIFE IS A BEACH -Σε αυτό το επεισόδιο του #MissionMexico το σκηνικό αλλάζει

Αυτή την Κυριακή στις 16:45 στο STAR

Αν το μόνο πράγμα, που σου έρχεται στο μυαλό,  όταν ακούς Μεξικό, είναι η τεκίλα και τα μπουρίτος, τότε το «Life is a beach» με το #MissionMexico, θα αλλάξει τα δεδομένα σου.

Ξέχνα τους κλασικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς και τα all inclusive πακέτα διακοπών. Στο «Life is a beach» θα δεις την αυθεντική εμπειρία ενός ταξιδιού, όπως την έζησαν ο Χάρης, ο Άλεξ και ο Λόκε!

Ένα ταξιδιωτικό story, που κράτησε 3 ολόκληρους μήνες. Μια παρέα φίλων, που διένυσε 18.000χλμ, από τον κόλπο του Μεξικό, στον Ειρηνικό Ωκεανό, το Μέξικο Σίτι και πίσω, με στόχο να επισκεφθούν όσες περισσότερες παραλίες μπορούν.

Οι τηλεθεατές θα απολαύσουν την εξερεύνηση σε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες τοποθεσίες της γεμάτης αντιθέσεις χώρας του Μεξικού, χωρίς να σκεφθούν για μία στιγμή να σηκωθούν από τον καναπέ.

Ένα συναρπαστικό οδοιπορικό στο Μεξικό, γεμάτο χρώμα και ιστορία, με τους  τρεις πιο αναπάντεχους “παρουσιαστές”, που θα μπορούσες να συναντήσεις, καθώς περιπλανιούνται από μέρος σε μέρος. 

Κάνε follow σε βουτιές στις πιο εξωτικές παραλίες, σε λίμνες και σε απόκοσμες σπηλιές με νερό, στη μέση του πουθενά. Δες το πασίγνωστο μπλε σπίτι της Φρίντα Κάλο, διάσημα μουσεία, αδιαπέραστες ζούγκλες, επιβλητικές πυραμίδες και γνώρισε ντόπιους, Μάγιας αλλά και παλαίμαχους και τροπαιούχους Lucha Libre παλαιστές. 


Μέτρα πόσες μέρες έχεις υπόλοιπο άδειας και ξεκινά να γεμίζεις τον κουμπαρά σου. Σίγουρα μετά από το  Life is a beach #MissionMexico θα πεις... #Vamos!

Περίληψη 6ου επεισοδίου – Κυριακή 21.7.19 στις 16:45 

Σε αυτό το επεισόδιο του MissionMexico το σκηνικό αλλάζει! 

Η ομορφιά της Καραϊβικής δίνει τη σκυτάλη σε μυθικά τοπία. Η παρέα του «Life is a beach» αφήνει για λίγο τα οινοπνευματί νερά, την άσπρη άμμο και τις παραδεισένιες και εξωτικές παραλίες της Τουλούμ και αποφασίζει να ανακαλύψει τα μυστηριώδη και επιβλητικά σενότε. 

Τα σενότε είναι φυσικές δεξαμενές νερού, που συνδέονται με υπόγεια ποτάμια. Γύρω από αυτά τα μέρη είχαν δημιουργηθεί οι πόλεις και τα τελετουργικά κέντρα των Μάγια. Για τους Μάγιας τα σενότε ήταν η σύνδεση με τον Κάτω Κόσμο. 

Το Dos Ojos είναι ένας κρυμμένος παράδεισος με φυσικές σπηλιές και δροσερά νερά. Μέσα στην πόλη Valladolid, το σενότε Zaci σε μαγεύει με τα καταπράσινα βαθιά νερά ενώ το σενότε Suytun θυμίζει πίστα της Tomb Raider. 

Βουτιές σε περίεργες σπηλιές, κολύμπι με γατόψαρα, επίσκεψη σε σημείο τελετών των σαμάνων και βόλτα σε δάση με ιερά δέντρα.

Guest friend: Κατερίνα Morakey


Παρουσίαση: Χάρης Κιαγιαδάκης, Αλέξανδρος Προκοπάκης, Γιάννης Βαρελάς
Σκηνοθεσία: Χάρης Κιαγιαδάκης
Μουσική: MD RECORDING STUDIOS & Ανδρέας Δημητριάδης 

 

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του «Life is a beach» εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top