Κατερίνα Παναγοπούλου: «Έχω δεχθεί σεξιστικά και χυδαία σχόλια»

Όσα είπε η παρουσιάστρια ειδήσεων του Star σε νέα της συνέντευξη

Η Κατερίνα Παναγοπούλου στο Traction

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR κάθε Σαββατοκύριακο, έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό «YouWeekly» και μίλησε μεταξύ άλλων για τα αστεία αλλά και σεξιστικά σχόλια που δέχεται καθημερινά από ανθρώπους που την αναγνωρίζουν στον δρόμο αλλά και υποτιθέμενους αντισεξιστές.

Έχεις ήδη μία τηλεοπτική, έστω μικρή, εμπειρία. Σε αναγνωρίζουν πια οι άγνωστοι στον δρόμο;

«Ναι, και είναι πραγματικά αστείο. Αρχικά μπορεί να μου πουν «γνωριζόμαστε από κάπου;» κι εγώ να προσπαθώ όντως να θυμηθώ αν τους ξέρω. Μου έχει συμβεί επίσης το εξής καταπληκτικό: Πρόσφατα με είδε μία κυρία σε ένα κατάστημα ρούχων και έξω από το δοκιμαστήριο με σταμάτησε και μου είπε ενθουσιασμένη ‘’Βλέπω κάθε μέρα ΣΚΑΙ! Δε χάνω δελτίο σας!’’ και της λέω χαμογελώντας ‘’Μάλλον βλέπετε και STAR’’. Έχω ένα ακόμη πιο ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο με μία κυρία στο σούπερμαρκετ που με ρώτησε ‘’είστε στην τηλεόραση;’’ Της απαντώ ‘’ναι’’ και μου λέει ‘’Στις οικογενειακές ιστορίες;’’ Πραγματικά δεν το πίστευα! Το είπα στους φίλους μου και έπεσαν κάτω από τα γέλια!». 

Επειδή είσαι πολύ ενεργή στα social media, έχεις εισπράξει ακόμη και ακραία σχόλια; Ενδεχομένως και σεξιστικά;

«Τα social media είναι πολύ μεγάλο εργαλείο της δουλειάς μου και με έχουν βοηθήσει να στήσω μία προσωπικότητα και με τα άρθρα που ανεβάζω από την εφημερίδα. Έχω εισπράξει πολλή αγάπη αλλά έχω δεχθεί και σεξιστικά σχόλια. Στην Athens Voice γράφω πολιτικά άρθρα, τα οποία μάλιστα μερικές φορές είναι και πιο αιχμηρά. Στα πρώτα λοιπόν, χρόνια του μνημονίου εισέπραττα σχόλια του τύπου ‘’Τι να μας πει τώρα το ξανθό κοριτσάκι’’, αλλά και πιο χυδαία από αυτό. Κι εκείνοι που μου έγραφαν τα χυδαία, ήταν υποτίθεται  κάποιοι ανθρωπιστές, αντισεξιστές!»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top