Συγκλονίζει ο Ουγγαρέζος: «Όταν έχασα τον μπαμπά μου ένιωσα να βυθίζομαι»

Είναι η πρώτη φορά που μίλησε τόσο ανοιχτά για τον θάνατο του πατέρα του

Για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην κάμερα της εκπομπής του Open, «Καλοκαίρι not».

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του, αλλά και στη σχέση που έχει με τη μητέρα του.

«Η μάνα σου είναι αυτή που ότι και να γίνει, και να σε πιάσουν να κλέβεις, θα βρει ένα επιχείρημα και θα πει δεν ήταν το παιδί μου. Πάντα είναι αυτή που όταν τη συμβουλευτείς, θα σου πει αυτό που θα έκανε», είπε αρχικά.

«Μπορεί να είναι παρωχημένο, μπορεί να σου πει κάτι που είναι άσχετο τελείως, λάθος δηλαδή, δεν πειράζει, είναι αυτό που θα έκανε εκείνη. Είναι ο μόνιμος σύμμαχός σου. Να αγαπάτε τις μανάδες και τους μπαμπάδες σας και να τους αγκαλιάζετε, κι ας είστε άνθρωποι που δεν αγκαλιάζετε όπως εγώ, γιατί κάποια στιγμή μπορεί να μην τους έχετε και θα σας λείπουν. Όταν έχασα τον μπαμπά μου ένιωσα να βυθίζομαι, το έχανα τελείως. Τράβηξα τον εαυτό μου από το σκοτάδι μπροστά και λέω πήγαινε και δούλεψε. Έχω αφήσει τον εαυτό μου να το βιώσει όπως πρέπει να το βιώσει, αλλά δεν έχω ακόμη ηρεμήσει για να πενθήσω. Ο μπαμπάς μου είναι μέσα μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top