ΜΟΜ - Ο 4ος ολοκαίνουριος κύκλος της επιτυχημένης κωμικής σειράς στο Star 

Πρεμιέρα την Κυριακή στις 17:30 με διπλό επεισόδιο

Έρχεται ο τέταρτος κύκλος της κωμικής σειράς «MOM», του «master» της ατάκας, Τσακ Λoρ, ο οποίος έχει υπογράψει τα επιτυχημένα «The Big Bang Theory», «Two and a half men», «Mike and Molly», που επίσης έχουν προβληθεί από το STAR.

Η Κρίστι είναι μια μαμά, που μόλις βγήκε από την αποτοξίνωση και μεγαλώνει μόνη της τα δύο παιδιά της.  Το γεγονός ότι είναι πια ξεμέθυστη και τις 24 ώρες της μέρας, δίνει την ευκαιρία στην Κρίστι να δει ξεκάθαρα την πραγματική εικόνα του εαυτού και της ζωής της. Και δυστυχώς, αυτά που βλέπει, δεν της αρέσουν καθόλου! 

Τώρα όμως είναι αποφασισμένη να βάλει σε τάξη το χάος και να αναθεωρήσει τις λάθος αποφάσεις, που κατά καιρούς είχε πάρει για να φτιάξει μια καλύτερη ζωή για εκείνη και τα παιδιά της.

Γρήγορα ανακαλύπτει ότι το να γίνει κάποιος καλύτερος άνθρωπος δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Όπου και αν κοιτάξει υπάρχει πειρασμοί. Προσπαθεί να αποφύγει το ποτό αν και ζει στη μεγαλύτερη οινοπαραγωγό πόλη των ΗΠΑ! 

Προσπαθεί να έχει μια υγιή ερωτική σχέση αλλά θέλει το αφεντικό της! Προσπαθεί να μεγαλώσει σωστά τον γιο της παρά την κακή επιρροή, που ασκεί ο πατέρας του! Προσπαθεί να πείσει την έφηβη, επαναστατημένη κόρη της να κάνει καλύτερες επιλογές από εκείνη στη ζωή της!

Το πιο δύσκολο όμως από όλα όσα έχει να κάνει η Κρίστι είναι να συγχωρέσει την αποξενωμένη μητέρα της, Μπόνι, επειδή δεν της έδωσε τα σωστά εφόδια για να αντιμετωπίσει τη ζωή…

Στον 4ο κύκλο, ο Ρόσκο συλλαμβάνεται να έχει στην κατοχή του αλκοόλ και ναρκωτικά με αποτέλεσμα ο Μπάξτερ, η Κάντις και η Κρίστι να έρθουν σε σύγκρουση και ο ένας να ρίχνει την ευθύνη στον άλλο. Η Μπόνι και ο Άνταμ αποφασίζουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους αλλά οι αμφιβολίες εξακολουθούν να τους προβληματίζουν. Η Βάιολετ τους ξαφνιάζει όλους όταν ανακοινώνει την επανασύνδεση της με τον Λουκ. Εν τω μεταξύ, η Τζιλ παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Η Μπόνι ανακαλύπτει πως έχει έναν ετεροθαλή αδελφό, τον Ρέι, οποίος φαίνεται να έχει τα πάντα. Μια φοβερή παρεξήγηση θέτει σε κίνδυνο τη νηφαλιότητα των κοριτσιών ενώ η Κρίστι αναγκάζεται να αντιμετωπίσει μια σκοτεινή στιγμή από το παρελθόν της σε μια συνάντηση των Ανώνυμων Αλκοολικών. 

To 2014 και το 2015 η Άλισον Τζάνεϊ κέρδισε ΕΜΜΥ, Critics Choise Award και τιμήθηκε και από τα βραβεία Online Film & Television Association, στην κατηγορία «Καλύτερος Β’ Γυναικείος Ρόλος σε κωμική σειρά» για την ερμηνεία της. Το 2015 ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα.

Στον 3ο κύκλο εμφανίστηκαν σε ρόλο γκεστ σταρ:
-     η βραβευμένη με Όσκαρ και 5 φορές υποψήφια, Έλεν Μπέρνστιν. Θα υποδυθεί τη μητέρα της Μπόνι.
-     ο 4 φορές υποψήφιος για «Χρυσή Σφαίρα» Χάρι Χάμλιν. Θα υποδυθεί τον Φρεντ, αγαπημένο της Κρίστι.
-     η βραβευμένη με ΕΜΜΥ, Ρόζι Ο΄Ντόνελ. Θα υποδυθεί μια άσπονδη φίλη της Μπόνι. Η ηθοποιός εμφανίζεται και στον 4ο κύκλο.

Πρωταγωνιστούν: Άννα Φάρις, Άλισον Τζάνεϊ, Σάντι Καλβάνο, Ματ Τζόουνς, Μπλέικ Γκάρετ Ρόσενθάλ.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς «MOM»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top