Πού θα γίνει ο τελικός «Survivor 3» - Ελλάδα ή Τουρκία; 

Δε θα αναδειχθεί στο Άλσος Βεΐκου ο μεγάλος νικητής

Σοκ προκάλεσε η λιποθυμία της Κατερίνας Δαλάκα λίγες ημέρες πριν

Είναι γεγονός πως ο τελικός του «Survivor» θα διεξαχθεί τελικά στην Τουρκία κι όχι στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί

Μάλιστα, ο ΣΚΑΪ είχε στείλει και τις σχετικές προσκλήσεις στους τηλεοπτικούς συντάκτες για να παρευρεθούν στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Survivor: Ποιος παίκτης αποχώρησε λίγο πριν τον ημιτελικό;

Πρώην παίκτης του «Survivor» θα γίνει πρώτη φορά πατέρας!

Όμως άλλαξαν τα πράγματα και τελικά ο μεγάλος τελικός θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη και όχι στην Αθήνα. Θα διεξαχθούν δύο παράλληλοι τελικοί, έναν με παρουσιαστή τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι για τους Τούρκους τηλεθεατές, κι ένας με οικοδεσπότη τον Σάκη Τανιμανίδη για την Ελλάδα. από τους οποίους θα προκύψουν ο Τούρκος και ο Έλληνας νικητής αντίστοιχα.

Η απόφαση πάρθηκε το βράδυ της Δευτέρας και μάλιστα σε «πολεμικό» κλίμα μεταξύ της διοίκησης του ΣΚΑΪ και του Ιλίτζαλι, που έλαβε και την τελική απόφαση για τη διεξαγωγή του ελληνικού τελικού του «Survivor» στην Κωνσταντινούπολη.  

Για πολλούς αυτή η απόφαση ουσιαστικά ρίχνει και την… ταφόπλακα στη μέχρι πρότινος επιτυχημένη συνεργασία του Ιλίτζαλι με το κανάλι του Φαλήρου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top