Η σκληρή απάντηση Τριαντάφυλλου σε Σκορδά: «Θα τα πούμε στο δικαστήριο!»

Νέα κόντρα με αφορμή τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Χθεσινό story-σχόλιο του Τριαντάφυλλου στο Instagram για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει μία νέα κόντρα ανάμεσα σε εκείνον και τη Φαίη Σκορδά.

Όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά το μεσημέρι της Δευτέρας, ο τραγουδιστής αναφερόμενος στη συνάδελφο του έγραψε: «Αψεγάδιαστη Νατάσσα, ούτε μια ρυτίδα… Μπράβο της… φυσικό το κορίτσι μας!!!».

Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά: «Δε θέλω να ξανακούσω το όνομα του!»

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η Φαίη Σκορδά, να γίνει έξαλλη με τη σχετική  ανάρτηση και κατά τη διάρκεια του «Πρωινού» να σχολιάσει την ειρωνική στάση του τραγουδιστή. Λίγες ώρες μετά ο Τριαντάφυλλος απάντησε στην παρουσιάστρια με ένα βίντεο στο Instagram, λέγοντας ότι πλέον θα βρεθούν ξανά στις δικαστικές αίθουσες.

«Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!! Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να δείξει το στορι να δείτε όλη την αλήθεια δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον !!! Απλά κρίμα για τα ψέμματα τους !!!», έγραψε στη λεζάντα της σχετικής δημοσίευσης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top