Elif: Ο Μουράτ μεταφέρεται στο νοσοκομείο - Για ποιο λόγο;

Δείτε το νέο επεισόδιο της Ελίφ την Τετάρτη στις 17:40

Η Ελίφ και η Ιντζί φτιάχνουν τη διάθεση της Ράμπια, η οποία είναι ακόμα λυπημένη εξαιτίας της φυγής της Εμπρού.

Όταν τα κοριτσάκια επιστρέφουν σπίτι, ο Κεμάλ ανακαλύπτει πως η γυναίκα δεν έδωσε λεφτά αυτή τη φορά. Ζητάει από την Ελίφ να ψάξει το σπίτι της Ράμπια και να του φέρει όλα τα λεφτά και τα κοσμήματα, που θα βρει.

Όταν η Ελίφ αρνείται να το κάνει εκείνος της λέει πως η Ράμπια του χρωστάει χρήματα και πως το έχει ξεχάσει γιατί είναι ηλικιωμένη.

Η Ελίφ φοβάται πολύ τον Κεμάλ αλλά είναι αποφασισμένη να μην κλέψει. Όταν η Αρζού επιστρέφει σπίτι ρωτάει τη Ναζάν αν γνωρίζει την Ασουμάν αλλά η Ναζάν λέει ψέματα πως δεν την ξέρει. Η Αρζού ρωτάει τον Νετζντέτ για την Ασουμάν, αλλά εκείνος είναι μεθυσμένος και δεν μπορεί να μιλήσει. Μουρμουρίζει όμως κάτι για τον Κεμάλ και την Ελίφ.

Το επόμενο πρωί, ο Νετζντέτ αποφασίζει να σταματήσει να πίνει και να πάρει την εκδίκησή του. Ρωτάει τους άντρες του αν έχουν κάνει πρόοδο με τις έρευνές τους αλλά εκείνοι του απαντούν πως δεν βρήκαν κανένα στοιχείο που να τους οδηγήσει στην Γκόντζα. Μαζί με δυο άντρες του, ο Νετζντέτ αποφασίζει να ψάξει σε ένα διπλανό χωριό.

Η Ναζάν τηλεφωνεί στην Ασουμάν και της λέει πως η Αρζού ψάχνει το παρελθόν της και η Αρζού την ακούει κρυφά. Όταν η Ναζάν κλείνει το τηλέφωνο, η Αρζού την πιέζει να μιλήσει αλλά η Ναζάν της λέει πως ο Νετζντέτ ήταν εκείνος που βρήκε δουλειά στην Ασουμάν και πως αυτά είναι όλα όσα γνωρίζει.

Ο Κενάν φροντίζει για την εκπαίδευση της Γκιουλτσάν και το λέει στην Αλιγιέ. Η Αλιγιέ αποφασίζει και εκείνη να κάνει μια δωρέα στο ορφανοτροφείο. Ο Κενάν βρίσκει και ένα εστιατόριο για να νοικιάσει η Μελέκ. Ζητάει από τη Μελέκ να συναντηθούν για να της πει τα νέα.

Ο Σερντάρ και η Γκόντζα έρχονται κάθε μέρα πιο κοντά. Ο Σερντάρ βρίσκει ένα όχημα για να φύγουν και σχεδιάζουν να το κάνουν το ίδιο βράδυ.

Ευχαριστούν τον Ουλβί για τη φιλοξενία του. Ο Μουράτ χτυπάει άσχημα το πόδι του στη δουλειά και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο γιατρός του λέει πως δεν θα μπορεί να δουλέψει για αρκετό καιρό.

Οι φίλοι του τον μεταφέρουν σπίτι. Η Μελέκ και η Φεριντέ λυπούνται όταν τον βλέπουν σε αυτή την κατάσταση. Ο Μουράτ πονάει και η Φεριντέ τον φροντίζει.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top