Γνωστός τραγουδιστής έκανε στροφή στην καριέρα του και έγινε ζαχαροπλάστης!

«Καταπίεσα πολύ τον εαυτό μου όταν έκανα τηλεόραση»

Μια διαφορετική συνέντευξη  παραχώρησε ο Νίκος Γκάνος, μιλώντας για την απόφασή του να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική, ενώ παραδέχτηκε δημόσια πως είναι ζηλιάρης.

«Τρώω πάρα πολλά γλυκά κάθε μέρα από παιδάκι και σκέφτηκα να το κάνω επαγγελματικά. Έχω σκοπό αργότερα να ανοίξω μαγαζί με γλυκά δικά μου», είπε αρχικά στη Νάντια Ρηγάτου και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Νίκος Γκάνος/φωτογραφία NDP

Μπορεί αυτή την περίοδο να μην έχει κάποια σχέση, αλλά δε δίστασε να παραδεχτεί ότι είναι ζηλιάρης. «Είμαι καλά στα προσωπικά μου, αλλά δεν έχω κάποια σχέση! Είμαι πάρα πολύ ζηλιάρης στις σχέσεις μου, θα παρακολουθήσω, θα ψάξω κινητά!»

Άραγε η τηλεόραση είναι ένα κεφάλαιο που έκλεισε για εκείνον; «Αν με ρώταγες πριν έναν χρόνο θα σου έλεγα πως η τηλεόραση έχει κλείσει για ‘μενα, αλλά αν ήταν κάτι που μου ταιριάζει, θα το σκεφτόμουν πολύ! Καταπίεσα πάρα πολύ τον εαυτό μου όταν έκανα τηλεόραση, ήταν κάτι που φαινόταν ότι δεν μου άρεσε. Πολύ φίλος μου είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, μου έχει σταθεί και με έχει συμβουλέψει για το πώς να λειτουργήσω στον χώρο!»

Κλείνοντας αναφέρθηκε και σε ένα αστείο περιστατικό που του συνέβη ενώ βρισκόταν στην τράπεζα: «Ήθελα να βγω να φωνάξω ότι το “Last Summer”, είναι δικό μου τραγούδι! Περίμενα στην τράπεζα και το κινητό του μπροστινού μου χτύπησε με ήχο το “Last Summer” και ήθελα να τον σκουντήσω να του πω ότι το λέω εγώ!»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top