Φαίη Σκορδά: Η ανακοίνωση για την εκπομπή της!

Τι είπε σήμερα η παρουσιάστρια

Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε σήμερα πότε ρίχνει αυλαία το «Πρω1νό». Η παρουσιάστρια ανέφερε μεταξύ άλλων πως είναι η τελευταία εβδομάδα της εκπομπής τους.

Είπε χαρακτηριστικά: «Είναι η τελευταία μας εβδομάδα. Την Παρασκευή τελειώνουμε και θα βγούμε από το Island, από εκεί λοιπόν θα σας αποχαιρετήσουμε και μαζί μας θα είναι ο Γιώργος Σαμπάνης που τον αγαπάμε πολύ και θα είναι εκεί…».

Να σημειωθεί ότι η παρουσιάστρια ετοιμάζει πολλές αλλαγές από τη νέα σεζόν, μιας και θα πρέπει να βρει νέο αρχισυντάκτη.

Η επί χρόνια συνεργάτιδά της, Ελεάννα Τρυφίδου θα πάει στον ΣΚΑΙ, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και μάλιστα απέναντι από τη Φαίη Σκορδά. 

«Έκλεισε» η αρχισυντάκτρια του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ!

Βέβαια, αν και πολλοί έχουν μιλήσει για «χτύπημα κάτω από τη ζώνη» στην ξανθιά παρουσιάστρια από τον πρώην σύζυγό της, ωστόσο, δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Γιώργος Λιάγκας συνεργαζόταν επί 20 χρόνια σε ραδιόφωνο και τηλεόραση με την Ελεάννα Τρυφίδου, κι εκείνος την είχε προτείνει για αρχισυντάκτρια στο Πρωινό όταν το έκανε μαζί με τη Φαίη Σκορδά. 

Έτσι τώρα, η γνωστή δημοσιογράφος «μετακομίζει» στο κανάλι του Φαλήρου, για να αναλάβει την infotainment εκπομπή που ετοιμάζει ο Γιώργος Λιάγκας και θα είναι απέναντι από τη Φαίη για μία ώρα, αφού θα ξεκινάει στις 12:00. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top