Elif: Η Ράμπια ανησυχεί όταν η Ελίφ δεν επιστρέφει από τον μπακάλη

Δείτε ένα ακόμα συναρπαστικό επεισόδιο την Παρασκευή στις 17:30 στο STAR

O Βεϊσέλ θέλει να ανοίξει ένα μαγαζί και ρωτάει τη γνώμη του Κεμάλ. Η Ασουμάν παρακολουθεί από απόσταση τον Κενάν και τη Μελέκ και νιώθει ζήλια. Η Ασουμάν συμπεριφέρεται άσχημα στην Τουλάι την ώρα που φτάνουν ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ.

Όταν αποχωρούν η Ζεϊνέπ και η Τουλάι, ο Σελίμ λέει στην Ασουμάν πως θα απολυθεί αν φερθεί ξανά με ασέβεια στην Τουλάι. Η Ασουμάν ενοχλείται όταν βλέπει τη Μελέκ να μπαίνει στο αυτοκίνητο του Κενάν.  Στη συνέχεια ζητάει συγνώμη από την Τουλάι, αλλά εκείνη παραμένει επιφυλακτική μαζί της. Η Ασουμάν ψάχνει στο δωμάτιο του Κενάν και βρίσκει μια φωτογραφία της Μελέκ και εκείνη τη στιγμή φτάνει και ο Κενάν.  Η Ελίφ και η Ιντζί ετοιμάζουν φαγητό για τη Ράμπια και την επισκέπτονται. Η Ράμπια χαίρεται όταν τις βλέπει.

Ένας από τους άντρες του Νετζντέτ αποκαλύπτει πως ο Σερντάρ νοίκιασε το αυτοκίνητο με το όνομα Μουσταφά Τσακίρ. Η Ράμπια στέλνει την Ελίφ στον μπακάλη και στον δρόμο τη βρίσκει ο Κεμάλ. Θυμωμένος την πηγαίνει με τη βία σπίτι. Η Ράμπια ανησυχεί όταν η Ελίφ δεν επιστρέφει από τον μπακάλη. Ο Σουκρού αποφυλακίζεται και τηλεφωνεί σε έναν φίλο του, ο οποίος βρίσκει τα στοιχεία της Μελέκ. 

Ο Σουκρού τηλεφωνεί στη Μελέκ και της λέει πως θα πληρώσει για ότι έκανε.Η Φεριντέ θέλει να πάει στην αστυνομία όταν μαθαίνει για τις απειλές του Σουκρού αλλά η Μελέκ της λέει πως δεν χρειάζεται…

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top