Elif: Ο Νετζντέτ βρίσκει το σκουλαρίκι της Γκόντζα μέσα στο αυτοκίνητο

Δείτε ένα ακόμα συναρπαστικό επεισόδιο την Πέμπτη στις 17:30 στο STAR

Ο Νετζντέτ είναι πληγωμένος και θυμωμένος. Η Ασουμάν επιστρέφει στο κτήμα για να φροντίσει την Τουγτσέ. Ο Σερντάρ φροντίζει την Γκόντζα.  Όταν επιστρέφουν στο αυτοκίνητο διαπιστώνουν πως δεν είναι εκεί. Οι άντρες του Νετζντέτ το έχουν βρει και το ερευνούν. Ο Νετζντέτ βρίσκει το σκουλαρίκι της Γκόντζα μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο Σερντάρ έχει νοικιάσει το αυτοκίνητο με άλλο όνομα και πείθει την Γκόντζα να περάσουν μια ακόμα βραδιά στο σπιτάκι στο δάσος. Η Γκόντζα θέλει να φύγει από το σπιτάκι και να κάνει έκτρωση το συντομότερο δυνατό αλλά ο Σερντάρ τη συμβουλεύει να το ξανασκεφθεί.  Ο Νετζντέτ συγκεντρώνει όλους τους άντρες του και τους διατάζει να βρουν την Γκόντζα.  Η Ζεϊνέπ λέει στην Τουλάι πως γνωρίζει για την επαγγελματική πρόταση, που της έκανε ο Σελίμ και πως θα χαιρόταν πολύ αν την αποδεχόταν.

Η Τουλάι συμφωνεί να δουλέψει για την οικογένεια. Ο Σελίμ χαίρεται όταν το μαθαίνει. Ο Κεμάλ είναι έξαλλος και θεωρεί την Ασουμάν νεκρή για εκείνον. Καθώς μιλάει σε έναν φίλο του στο τηλέφωνο για όλα αυτά, τον ακούει η Ελίφ και το λέει στην Ιντζί.  Η Ελίφ πηγαίνει στο σπίτι της Εμπρού να μάθει τι συμβαίνει και όταν η Ράμπια πηγαίνει στο δωμάτιο της κόρης της για να την ξυπνήσει, βρίσκει εκεί μόνο ένα γράμμα. Στο γράμμα η Εμπρού εξηγεί στη μητέρα της πως έφυγε με τον άντρα, που αγαπάει και η Ράμπια από τη λύπη της λιποθυμάει. Η Ελίφ καλεί ασθενοφόρο από το κινητό της Ράμπια.

Λίγα λεπτά μετά φτάνουν οι νοσοκόμοι και διαπιστώνουν πως η Ράμπια έχει ανεβασμένη πίεση. Η Ράμπια τηλεφωνεί στην Εμπρού αλλά εκείνη δεν απαντάει στις κλήσεις της.  Η Μελέκ επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ, η οποία αισθάνεται κάπως καλύτερα και χαίρεται πολύ όταν τη βλέπει. Η Μελέκ χαίρεται όταν μαθαίνει πως η Τουλάι θα δουλέψει στο κτήμα.  Όταν έρχεται ο Κενάν, η Ζεϊνέπ και η Τουλάι τον αφήνουν μόνο του με τη Μελέκ. Οι δυο τους μιλάνε από καρδιάς για την Ελίφ…

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top