«Παρά Πέντε»: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας ηθοποιού μετά το τέλος της σειράς!

Η επέμβαση στις φωνητικές χορδές και το ξεσκαρτάρισμα

Η Κατερίνα Θεοχάρη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το σήριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο Παρά Πέντε»!

Οι περισσότεροι τη θυμόμαστε ως την «κοντή» νύφη της Θεοπούλας. Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρω1νό» και μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την ανάγκασε να μείνει εκτός δουλειάς για τρία ολόκληρα χρόνια.

Κατερίνα Θεοχάρη/ φωτογραφία NDP

«Μετά το “Παρά πέντε” ήμουν τρία χρόνια εκτός δουλειάς εξαιτίας μιας επέμβασης που έκανα στις φωνητικές μου χορδές και όλο αυτό απαιτούσε αφωνία. Απαγορευόταν να μιλήσω, όταν έμπαινα σε ταξί, είχα ένα μπλοκάκι και του έγραφα που θέλω να με πάει. Με πήγε πίσω η επέμβαση γιατί όταν έχεις κάνει μια επιτυχία πρέπει να την εκμεταλλευτείς, αλλιώς σε ξεχνάνε», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Όταν περνάς μέσα από τέτοιες καταστάσεις, βλέπεις και ποιοι είναι πραγματικά οι φίλοι σου. Έγινε και ένα τέτοιο ξεσκαρτάρισμα».

Η ταλαντούχα ηθοποιός δήλωσε ότι ο συγκεκριμένος ρόλος θα την ακολουθεί για πάντα. «Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ την επιτυχία και δεν είχα και ανθρώπους δίπλα μου να με καθοδηγήσουν σωστά. Αυτό το ρόλο τον ήθελαν πολλές. Με είχε πιάσει και μια συνάδελφος και μου είπε ότι “είχα πάρει κι εγώ τον Γιώργο Καπουτζίδη γιατί ήθελα το ρόλο”. Η “κοντή” θα με ακολουθεί για πάντα».

Κλείνοντας αποκάλυψε και το πραγματικό της ύψος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κάποια στιγμή είχε έρθει ένας και με μετρούσε και μου λέει “α, εντάξει, δεν είσαι τόσο κοντή”. Είμαι 1,66».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top