Πετάει το γάντι στην Αγγελική Ηλιάδη: «Άμα θέλει να μας δει ας το κάνει!»

Η έκκληση της Πόπης Μαλλιωτάκη

Στην κάμερα του «Happy Day» άνοιξε την υπέροχη βίλα της η Πόπη Μαλλιωτάκη το πρωί της Τρίτης. 

Όπως αποκάλυψε η ίδια, έχει ενοικιάσει κατά καιρούς το σπίτι της σε σεϊχηδες, ποδοσφαιριστές, Υπουργούς από τη Γεωργία, αλλά και σε διάφορους celebrities. «Ξόδευα χρήματα για τα φροντιστήρια και τα σχολεία των παιδιών. Το σπίτι το έχω βάλει σε πλατφόρμες και το νοικιάζω. Έχω φιλοξενήσει σεϊχηδες από το Ντουμπάι, ποδοσφαιριστές, Υπουργούς από τη Γεωργία. Το είχαν νοικιάσει και οι Τούρκοι από την Acun Medya στον τελικό του πρώτου Survivor, που ήταν και ο Ντάνος» είπε στην κάμερα για το πολυτελές οίκημα.

Το ξέσπασμα της Βίκυς Κάβουρα: «Όταν είδα τη συνέντευξη της Ηλιάδη...»

Η Ηλιάδη απαντά στην πρώην πεθερά της: Δε σχολιάζω όσα λέγονται από...

«Αυτό το σπίτι είναι του γιου μου. Το σπίτι μου είναι παράδεισος, έχει BBQ, ξυλόφουρνο, μπαράκι, πισίνα και spa. Το σπίτι αυτό φτιάχτηκε με τους κόπους 20 χρόνων του Λαζαρίδη και τους δικούς μου» είπε. Έχει μετανιώσει για εκείνη την εποχή που ήταν έντονα στη δημοσιότητα; «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Εκείνο τον καιρό κι εγώ είχα ανάγκη την δημοσιότητα. Ήμουν στα χωρίσματα κι έτσι αισθανόμουν καλά» δήλωσε η… Ποπάρα!

Μπορεί η κόντρα της Πόπης Μαλλιωτάκη με την Αγγελική Ηλιάδη να ανήκει στο παρελθόν, ωστόσο μια... πικρία έχει μείνει! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν έντονη και η κόντρα της με την Αγγελική Ηλιάδη, αφού και οι δύο έχουν αποκτήσει από έναν γιο με τον μακαρίτη, Μπάμπη Λαζαρίδη. Συναντιούνται τα δύο αδέρφια, ο μικρός Μπάμπης της Ηλιάδη με τον Βασίλη της Μαλλιωτάκη; «Γιατί να είμαι εγώ αυτή που θα κάνω συνέχεια το πρώτο βήμα; Άμα θέλει η άλλη πλευρά μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα και αν το αισθάνεται, κι αν θέλει να μας δει. Εγώ το έκανα μία φορά, δεν μπορώ συνέχεια να υποχωρώ και να κάνω και η άλλη πλευρά να μην κάνει», είπε η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top