Ζαχίρ: Εξομολογείται το μυστικό που είχε μοιραστεί μόνο με τον Μπάρκα

Οι δυο τους είχαν έρθει ιδιαίτερα κοντά από την αρχή του ριάλιτι μαγειρικής

Αποκλειστικό στο Star.gr: To παράπονο του Χρήστου Μπάρκα για τον τελικό

Ο Ζαχίρ Γιαβαρί, ο 29χρονος Αφγανός, ο οποίος συγκίνησε όλη την Ελλάδα με την ιστορία της ζωής του, από την πρώτη του οντισιόν στο MasterChef 2019, κατάφερε να βρεθεί πολύ κοντά στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής κερδίζοντας την αγάπη του κοινού.

Συγκλονίζει ο Ζαχίρ από το MasterChef: Ζω από θαύμα

Ο Ζαχίρ έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα, όπου και αποκάλυψε ένα μεγάλο του μυστικό.

«Αυτούς τους τρεισήμισι μήνες είχα το άγχος μήπως ο κόσμος με θεωρήσει έναν κακομοίρη, δυστυχισμένο. Γιατί ποτέ μέχρι τη μέρα της οντισιόν δεν είχα μιλήσει για την ιστορία μου και δεν είχα αποκαλύψει λεπτομέρειες για το πώς έχω μεγαλώσει, τι ζόρια έχω περάσει, αλλά και τι κινδύνους έχω αντιμετωπίσει που θα μπορούσαν να μου στοιχήσουν τη ζωή. Αυτό ίσως και να επηρέασε το κομμάτι της απόδοσής μου στη μαγειρική», αναφέρει και συμπληρώνει: «Θεωρούσα πως είχα ξεφτιλιστεί στον κόσμο και ότι όλοι γελάνε μαζί μου. Αισθανόμουν άσχημα και ντροπή που μίλησα στην οντισιόν για μένα, διότι εδώ έπρεπε να δείξω το ταλέντο μου στη μαγειρική, όχι να πω την ιστορία της ζωής μου».

Ο Ζαχίρ εξομολογήθηκε πως είχε μιλήσει για τα συναισθήματά του μόνο στον «Κρατς», Χρήστο Μπάρκα, με τον οποίο είχαν έρθει πολύ κοντά από την αρχή του παιχνιδιού.

«Αυτό που σου λέω τώρα δεν το μοιράστηκα με κανέναν μέσα στο παιχνίδι, παρά μόνο με τον Χρήστο Μπάρκα. Μάλιστα, τόσο στον Χρήστο, όσο και στον Παντελή είχα πει ότι ήθελα να φύγω από το MasterChef», είπε χαρακτηριστικά ο Ζαχίρ, ο οποίος για αρκετούς μήνες πίστευε πως ο κόσμος τον χλεύαζε για την εικόνα του και την εμφάνισή του στην πρώτη οντισιόν.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top