H Σπυριδούλα απάντησε για την απουσία του συντρόφου της από τον τελικό!

Για ποιο λόγο τη μάλωσε;

Δε θα μπορούσε να μην πάει καλεσμένη στους «Κου Κου» λίγο μετά το τέλος του MasterChef, μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριές του.

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο γεγονός ότι δεν είδαμε τον σύντροφό της Αποστόλη στο πλευρό της τη μεγάλη βραδιά του τελικού. «O αρραβωνιαστικός μου ήταν στον τελικό, αλλά δεν ήθελε να είναι μπροστά στις κάμερες. Δεν θα τον πίεζα να το κάνει. Ο γάμος ήταν 8 Ιουνίου. Θα αναβληθεί, θα πάει λίγο παραπίσω. Μάλλον Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη» απάντησε, βάζοντας τέλος στις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει.

MasterChef: Μανώλης και Σπυριδούλα συμφώνησαν να μοιραστούν το έπαθλο;

MasterChef: To παράπονο του Χρήστου Μπάρκα για τον τελικό

Μάλιστα, είπε και για ποιον λόγο της έκανε παρατήρηση βγαίνοντας από το παιχνίδι μαγειρικής: «Ο σύντροφός μου πολλές φορές με μάλωνε από την τηλεόραση. Υπήρχαν πράγματα που δεν πίστευε πως θα κάνω για κανένα λόγο. Συγκεκριμένα το περιστατικό με την Εύα και τον σκαμπό. Αλλά δεν είναι όπως φάνηκε. Όντως πονούσε η μέση μου. Υπήρχε μια κουβέντα από πριν. Είχα συζητήσει με την Εύα πριν από λίγο. Φάνηκε υπερβολικά άσχημο. Και εγώ όταν το είδα ήταν άσχημο», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top