MasterChef: Μανώλης και Σπυριδούλα συμφώνησαν να μοιραστούν το έπαθλο;

Όσα απάντησε ο νέος Έλληνας MasterChef στο Twitter

Μετά τη συνέντευξη που έδωσε το πρωί της Πέμπτης ο νικητής του MasterChef, Μανώλης Σαρρής, στη «Φωλιά των Κου Κου», δεν παρέλειψε να απαντήσει στα… πικρόχολα σχόλια που έγιναν για εκείνον στο twitter. 

Ανάμεσα στα όσα είπε, ο νέος Έλληνας MasterChef ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε έκανε συμφωνία με τη Σπυριδούλα για να μοιραστούν το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Μανώλης Σαρρής: Όλα όσα δε ξέρουμε για τον νικητή του MasterChef 3!

«Σπυριδούλα και Μάνος δεν είχαν κάνει ποτέ καμία συμφωνία. Η Σπυριδούλα ήθελε τα λεφτά διακαώς, δεν πρόκειται ποτέ να έκανε μια τέτοια συμφωνία μαζί μου και ούτε εγώ θα το δεχόμουν και ούτε εγώ θα έκανα τέτοια συμφωνία μαζί της», απάντησε ο Μανώλης.

Ο μεγάλος νικητής ξεκαθάρισε ότι με όλους τους συμπαίκτες του είχε καλές σχέσεις, με μοναδική εξαίρεση την Άλκηστη, με την οποία δεν ταίριαξαν!

Επίσης, αποκάλυψε πώς για πολλά χρόνια ήταν υπέρβαρος! «Κάτι που δεν ξέρετε για μένα είναι το εξής. Από 5 χρονών μέχρι τα 20 ήμουν υπέρβαρος. Το είχα τερματίσει σε κάποια φάση. Ήμουν 125 κιλά. Ώσπου συνειδητοποίησα ότι δεν είναι πολύ ωραίο αυτό, όσο ωραίο κι αν είναι το φαγητό. Αποφάσισα να χάσω τα κιλά με πείσμα και αποφασιστικότητα όπως πάντα. Και τα έχασα» είπε κλείνοντας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top