Μανώλης Σαρρής: Όλα όσα δε ξέρουμε για τον νικητή του MasterChef 3!

Η σχέση του με τη Λιόρα, το Άμστερνταμ και οι φίλοι του

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του μέσα στον διαγωνισμό μαγειρικής

Ο Μανώλης Σαρρής είναι ο μεγάλος νικητής του Master Chef 3 και του επάθλου των 50.000 ευρώ! Είναι 27 ετών, κατάγεται από την Πάρο και όλοι μιλούν για εκείνον… 

Ο Μανώλης είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef!

Ο νέος Έλληνας MasterChef ήρθε από το Άμστερνταμ, όπου εργαζόταν εκεί τα τελευταία 4 χρόνια, για να συμμετάσχει στις auditions του διαγωνισμού μαγειρικής. Είχε δηλώσει συμμετοχή μαζί με τον συγκάτοικο, πρώην συνάδελφο και πολύ καλό του φίλο, αλλά εκείνος δεν τα κατάφερε να πάρει μέρος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Όταν πρωτοσυστήθηκε στους κριτές, είχε πάρει δύο ναι (από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά), που του εξασφάλισαν μία λευκή ποδιά και μία θέση στην επόμενη φάση.

Ωστόσο οι κριτές τον είχαν αποδοκιμάσει για τη στάση του, την οποία έβρισκαν αλαζονική. 

«Είσαι το χαρακτηριστικό παράδειγμα του μάγειρα που έχει έπαρση, στέλνει σωρηδόν φωτογραφίες από το Άμστερνταμ στους φίλους του στην Ελλάδα που δουλεύουν σε ένα μικρότερο bistro και τους λέει τι φοβερός τύπος που είναι. Ακονίζει και καθαρίζει πολύ καλά τα μαχαίρια του γιατί τα αγαπάει υπερβολικά, σιδερώνει την ποδιά του και νομίζει βαθιά μέσα του ότι είναι πολύ καλύτερος από όσους δουλεύουν γύρω του», του είχε πει χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. 

Σωτήρης Κοντιζάς: Ανακοίνωσε το MasterChef 4 – Δείτε το τρέιλερ!

«Σίγουρα έχω αυτοπεποίθηση αλλά δεν έχω τόση υπεροψία και αλαζονεία όση φάνηκε να έχω και ελπίζω να τους πείσω στη συνέχεια», δήλωσε αργότερα ο Μανώλης.

Στη συνέχεια μέσα στο παιχνίδι κατάφερε να ξεχωρίσει με τα πιάτα του, να αναδειχθεί αρχηγός στις ομαδικές δοκιμασίες.
Μάλιστα, κατάφερε να κερδίσει ένα ακόμη χρηματικό έπαθλο, εκείνο των 10.000 ευρώ στο Silver Award. 

Για τον Μανώλη φαγητό σημαίνει αγάπη. Ήταν ο τρόπος εκδήλωσης της αγάπης μέσα στην οικογένειά του. Όταν το συνειδητοποίησε μεγαλώνοντας, αποφάσισε να το κάνει και εκείνος και να εκφράζει με αυτό τον τρόπο την αγάπη του.

Ο Μανώλης στο star.gr: «Με τη Σπυριδούλα ήρθαμε πιο κοντά στον τελικό»

Δηλώνει πεισματάρης, ειλικρινής, ήρεμος, τίμιος και λιγότερο αλαζόνας απ’ όσο μπορεί να δείχνει. Παραδέχεται πως κάποιες φορές γίνεται και λίγο τεμπελάκος. Το πιάτο, που περιγράφει την αγάπη, είναι τα γεμιστά χωρίς κιμά, όπως τα έφτιαχνε η γιαγιά του. 

MasterChef: Η Ολλανδέζα Λιόρα που «έκλεψε» την καρδιά του Μανώλη

Αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι χθες ήταν η σχέση του με την Λιόρα, η οποία είναι από το Άμστερνταμ. Είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες, όπως δήλωσε ο Μανώλης «Στη Φωλιά των Κου Κου» και δεν ξέρει πώς θα καταλήξει μιας και θα έχουν σχέση από απόσταση από εδώ και στο εξής. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top