Ασημίνα Ουστάλλι: «Θέλω τον άντρα να είναι άντρας και όχι παιδί!»

Η όμορφη παίκτρια του MasterChef μίλησε αποκλειστικά στο Star.gr

Μπορεί ο φετινός Έλληνας MasterChef να είναι ο Μανώλης Σαρρής, όμως, η Ελληνίδα MasterChef είναι σίγουρα, η Ασημίνα Ουστάλλι. Ο λόγος για την όμορφη ξανθιά σεφ, η οποία έκανε το ανδρικό κοινό να «παραληρεί».

Γιώργος Ορφανός από MasterChef: «Έγινα ερωτικός μετανάστης για χάρη της»

Πάνος Τόγιας: Ο γόης του MasterChef μιλά για τα ερωτικά του

To Star.gr βρέθηκε στον μεγάλο τελικό του μαγειρικού διαγωνισμού και μίλησε μαζί της τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα προσωπικά της. Το δεύτερο σκέλος ενδιαφέρει πολλούς… υποψηφίους «γαμπρούς», μιας και η Ασημίνα είπε πως αυτόν τον καιρό είναι ελεύθερη. 

«Το Καλοκαίρι θα μείνω στην Αθήνα γιατί θέλω να δουλέψω πολύ. Αν έχω ελεύθερο χρόνο, ίσως φύγω για ένα τριήμερο. Όσον αφορά στα ερωτικά, αυτή την περίοδο είμαι μόνη μου, δε βγαίνω με κάποιον, δεν έχω τίποτα και θέλω ν’ ασχοληθώ μόνο με τη δουλειά μου. Είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος, ζορίζω πολύ τους άντρες. Θέλω τον άντρα να είναι άντρας και όχι παιδί! Γενικά, θέλω πρώτα απ’ όλα να με σέβεται και να σέβεται τις γυναίκες. Ως τώρα δεν έχω “φάει” τα μούτρα μου με κάποιον. Είχα μία μακροχρόνια σχέση, η οποία έληξε φιλικά, όλα σε νορμάλ πλαίσια», είπε χαρακτηριστικά η γλυκύτατη Ασημίνα Ουστάλλι.

 

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Καραγιάννη

Κάμερα: Άμπερ Ντόκου
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top