Τα μασάει η Σπυριδούλα για τον γάμο!Η μυστηριώδης απουσία του συντρόφου της

Αναβάλλονται τα σχέδια του ζευγαριού

Όλα τα βλέμματα, το βράδυ της Τετάρτης, ήταν στραμμένα στον τελικό του MasterChef! Η Σπυριδούλα έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό. 

Σπυριδούλα στο star.gr: «Είμαι νικήτρια, μόνο το έπαθλο δεν πήρα»

Αυτό βέβαια που μας έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι από το πλευρό της έλειπε ο αρραβωνιαστικός της. Αν και ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ο σύντροφός της δε βρέθηκε στο πλευρό της τη μεγάλη βραδιά. 

Ακόμα πιο περίεργη, όμως, είναι η απάντηση της μέλλουσας νύφης, όταν ρωτήθηκε γι’ αυτή την απουσία. «Μάσησε» τα λόγια της: «Όχι, δεν ήταν εδώ ο αρραβωνιαστικός μου. Τον είδατε; Είναι μυστικό, είναι έκπληξη. Ήρθε, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει κι έφυγε. Κι εγώ τον περιμένω τον γάμο, θα δούμε... Ο Ιούνιος είναι πολύ νωρίς, δεν προλαβαίνω».

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη- Απόστολος Γερμανής

Μας χωρίζουν μόλις δύο εβδομάδας από τον... προγραμματισμένο γάμο. Στα αρχικά σχέδια του ζευγαριού ήταν να παντρευτούν στις 8 Ιουνίου στον Βόλο. Ενδεχομένως, η συμμετοχή της νύφης στον διαγωνισμό να πήγε πίσω τις προετοιμασίες και να υπάρξει αναβολή για το μυστήριο. Η ίδια δε θέλησε να απαντήσει ξεκάθαρα. Ούτε για την απουσία του συντρόφου της, ούτε για το πότε θα γίνει ο γάμος. Θα δούμε, λοιπόν... 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top