MasterChef:Η Ασημίνα στα παρασκήνια του μεγάλου τελικού-Τι είπε στο star.gr

Αποκάλυψε ποιος πιστεύει ότι θα είναι ο μεγάλος νικητής

Το star.gr βρίσκεται στα παρασκήνια του μεγάλου τελικού του MasterChef! 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Η Ασημίνα μας μίλησε αποκλειστικά και αποκάλυψε ποιος πιστεύει ότι θα είναι ο μεγάλος νικητής:

«Τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά και τα δυο! Δεν έχω πρόβλημα, όποιος και να κερδίσει… Τους συμπαθώ εξίσου! Αλλά μαγειρικά πιστεύω λίγο πιο πολύ στον Μάνο. Αν και θα ήθελα να κερδίσει μια γυναίκα και να είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef».

Μετά από δεκάδες δοκιμασίες και σχεδόν 4 μήνες, οι δύο καλύτεροι μάγειρες, που κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις ατελείωτες απαιτήσεις του μαγειρικού διαγωνισμού, έφτασαν στον τελικό!

MasterChef: Οι βαθμολογίες των μενού που έκαναν την ανατροπή!

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για μία ακόμη χρονιά, έκριναν τις προσπάθειες των παικτών, «τσέκαραν» τις γνώσεις και τις τεχνικές τους και είχαν τη χαρά αλλά και την αγωνία, να απολαύσουν το γευστικό αποτέλεσμα στα πιάτα τους. 

Αξιολόγησαν, κατηύθυναν, συμβούλευσαν, μοιράστηκαν μυστικά, κάποιες φορές... κατακεραύνωσαν με την κριτική τους, άλλες φορές γέλασαν με την καρδιά τους, κάποιες φορές πάλι δυσκολεύτηκαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Σήμερα όμως, όλοι και όλα βρίσκονται στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα ή της επόμενης Ελληνίδας MasterChef.

 

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Καραγιάννη

Κάμερα: Amber Doku
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top