Συγκλονίζει η Γωγώ Μαστροκώστα: «Έλεγα Θεέ μου θα δω το μωρό να μεγαλώνει;»

Μίλησε για τον καρκίνο, την κόρη της και τον Τραϊανό Δέλλα 

Λίγο «Μετά τα Μεσάνυχτα» η Γωγώ Μαστροκώστα βρέθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τρίτης, σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση όπου συγκλόνισε τους τηλεθεατές με τις αποκαλύψεις της.

Η πρώην γυμνάστρια μίλησε για τον ερχομό της κόρης της Βικτώριας που έχει αποκτήσει με τον πρώην διεθνή άσο της μπάλας, Τραϊανό Δέλλα, αλλά και στο πώς το χαρμόσυνο αυτό επισκιάστηκε από τον καρκίνο του μαστού, με τον οποίο διαγνώστηκε όταν ήταν μόλις τριών ημερών λεχώνα. «Κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά, έκλαιγα και σκεφτόμουν αν θα τη δω μεγαλώνει» είπε στην εξομολόγηση που έκανε στην Ελεονώρα.

Γωγώ Μαστροκώστα: Δείτε την να κάνει γυμναστική!

Γωγώ Μαστροκώστα: Η ευχή της στον Τραϊανό Δέλλα για τα γενέθλιά του!

Στη συνέχεια, η γυναίκα που υπήρξε η απόλυτη φαντασίωση για χιλιάδες άντρες τη δεκαετία του '90, περιέγραψε τη μάχη της με την ασθένεια, τις δύσκολες στιγμές, τις σκέψεις της κατά τη διάρκεια της θεραπείας και τον τρόπο που της συμπαραστάθηκε ο άντρας της. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στους λόγους που ο καρκίνος της χτύπησε τη πόρτα. 

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη στήριξη του συζύγου της στην περιπέτεια αυτή, αφού με χιούμορ παραδέχτηκε πως πριν γίνει η πρώτη κυρία στην καρδιά του, υπήρξε περίοδος που ήταν απλά... στο χαρέμι του! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top