Κατερίνα Ντούσκα: Η άφιξη στο Ελ. Βενιζέλος και οι ειλικρινείς δηλώσεις της

Περήφανη και με ψηλά το κεφάλι

Φανερά ταλαιπωρημένη από την αποστολή στο Τελ Αβίβ για τον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Εurovision, αλλά με ψηλά το κεφάλι και περήφανη για την προσπάθειά της επέστρεψε η Κατερίνα Ντούσκα στην Ελλάδα.

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος την περίμεναν τα αγαπημένα της πρόσωπα, θαυμαστές και δημοσιογράφοι. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που με το «Better Love» τερμάτισε στην 21η θέση της Eurovision 2019, έκανε μερικές ειλικρινέστατες δηλώσεις για την επίδοσή της στον διαγωνισμό και την εμπειρία της. 

Τάμτα: Επέστρεψε στην Ελλάδα στιλάτη όπως πάντα!

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα δήλωσε στην κάμερα του «Happy Day»: «Ήταν μία φανταστική εμπειρία και έχω λάβει έναν καταιγισμό από μηνύματα τρομερά συγκινητικά, οπότε νιώθω ότι φεύγω με το κεφάλι πολύ ψηλά. Η μουσική είναι υποκειμενική, έτσι, όταν κάποιος μπαίνει σε έναν μουσικό διαγωνισμό δεν μπορεί να έχει προσδοκίες. Εγώ νιώθω πολύ καλά που καταφέραμε και τερματίσαμε στην 21η θέση, γιατί δεν είναι ούτε δεδομένο ούτε τόσο απλό. Διαγωνιστήκαμε με 41 χώρες και νιώθω ότι κάτι προσφέραμε.

Εμείς ζητήσαμε διάφορα πράγματα και δεν έγιναν όλα, αλλά δε θέλω να ρίχνω ευθύνες σε κανέναν. Έχω μάθει στη ζωή μου να χάνω με αξιοπρέπεια».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top