Elif: Μελέκ, Φεριντέ και Τουλάι ψάχνουν απεγνωσμένα την Ελίφ!

Νέο ανατρεπτικό επεισόδιο τη Δευτέρα στις 17:30 στο STAR

Η Ζεϊνέπ πηγαίνει πρωινό στην Αλιγιέ και εκείνη απολογείται για όλα όσα της έκανε και της λέει πως μετανιώνει πολύ. Η Ασουμάν αφήνει μόνες την Ελίφ και την Ιντζί στο σπίτι για να συναντήσει τον Φατίχ, τον οποίο της σύστησε η φίλη της, Μπελγκίν. Όμως η Ασουμάν δεν ενδιαφέρεται για εκείνον επειδή είναι φτωχός.

Όταν φεύγει η Ασουμάν, η Ελίφ και η Ιντζί δοκιμάζουν τα φορέματα, που ράβει η κοπέλα. Καταστρέφουν όμως ένα φόρεμα και όταν επιστρέφει η Ασουμάν, η Ιντζί κατηγορεί την Ελίφ. Η Ασουμάν γίνεται έξαλλη.

Η Ελίφ δεν λέει κουβέντα αλλά όταν η Ιντζί της ζητάει συγνώμη, τη συγχωρεί. Η Ασουμάν ξεκινάει να διορθώνει αμέσως το φόρεμα γιατί πρέπει να το παραδώσει την επόμενη μέρα. Καθώς ο Κεμάλ κάθεται στο καφενείο, η γειτόνισσά του, η Ιντρίς του λέει πως έχει δει την Ασουμάν να βγαίνει τα βράδια και πως θα πρέπει να βάλει όρια στην κόρη του.

Ο Κεμάν γίνεται έξαλλος όταν το ακούει αυτό. Ο ιδιοκτήτης του καφενείου, ο Σεντάτ, ο οποίος θέλει να παντρευτεί την Ασουμάν, επεμβαίνει και διώχνει την Ιντρίς. Η Μελέκ, η Φεριντέ και η Τουλάι, διανέμουν παντού τις αφίσες με την εξαφάνιση της Ελίφ. Επίσης αναζητούν και δουλειά.

Η Ζεϊνέπ τις επισκέπτεται και όλες ανησυχούν για την Ελίφ. Θεωρούν πως ο Νετζντέτ έχει απάγαγει την Ελίφ αλλά δεν έχουν στοιχεία για να το αποδείξουν. Όταν η Ζεϊνέπ τους μιλάει για την κατάσταση στο κτήμα, η Τουλάι θέλει να βοηθήσει τη Ζεϊνέπ.

Ο Σελίμ και ο Κενάν αναζητούν υπηρέτρια. Ο Νετζντέτ πηγαίνει να δει την Γκόντζα αλλά εκείνη του λέει πως δεν αντέχει να σκέφτεται πως φέρθηκε έτσι σε ένα μικρό παιδάκι. Ο Νετζντέτ της απαντάει πως θα μείνει εκεί μέχρι να έρθει στα λογικά της και φεύγει. Η Γκόντζα νιώθει έντονο πόνο στο στομάχι.

Παρά το γεγονός πως είναι θυμωμένος μαζί της, ο Νετζντέτ ζητάει από τον Ερκούτ να πάει φαγητό και μια κουβέρτα στην Γκόντζα χωρίς όμως να της αναφέρει πως αυτός έδωσε την εντολή.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top