Avengers: Η πρεμιέρα θύμιζε Όσκαρ

Οι Avengers έγιναν γκράφιτι στο Γκάζι

 Η κινηματογραφική σειρά – θρίαμβος των Avengers ολοκληρώνεται και οι θεατές σε κάθε γωνιά του πλανήτη ανυπομονούν για το φινάλε.Τα προγνωστικά θέλουν την ταινία «Avengers: Η τελευταία Πράξη» να σημειώνει εισπρακτικό ρεκόρ και προβλέπουν πως θα γεμίσει τα ταμεία με περισσότερα από 900 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Η πρεμιέρα του φιλμ στο Λος Αντζελες «Avengers: Η τελευταία Πράξη» θύμιζε Όσκαρ αφού όλο το Χολιγουντ ήταν εκεί και όσοι δεν ήταν… ήθελαν να είναι παρόντες.
 
Στο μωβ και όχι στο κόκκινο χαλί  πόζαραν και φλέρταραν με τον φακό όλοι οι πρωταγωνιστές που πέρασαν από το σύμπαν της κινηματογραφικής σειράς.
 
Το φιλμ μέσα σε 3 ώρες και 1 λεπτό, κλίνει με τον θεαματικότερο τρόπο έναν κινηματογραφικό κύκλο 10 χρόνων και 21 ταινιών.

Οι Avengers έγιναν γκράφιτι στο Γκάζι

Από την Μέκκα της 7ης τέχνης στο κέντρο της Αθήνας αφού οι Avengers «ταξίδεψαν» στο Γκάζι...Οι φανατικοί της σειράς πήραν χρώματα, σπρέι, πινέλα και εμπνεύστηκαν από το φιλμ.
 
Οι καλλιτέχνες του δρόμου, ως άλλοι σούπερ ήρωες,  σκαρφάλωσαν πολύ ψηλά και δημιούργησαν ένα υπερ- ηρωικό γκράφιτι. Η ταινία «Avengers: Η τελευταία Πράξη» θα προβάλλεται από αύριο στους κινηματογράφους.

Της Έλγκα Νταϊφά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top