Χρύσπα: Η «μάχη» με τα κιλά της και τα αρνητικά δημοσιεύματα

Έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με τo βάρος της

Το βράδυ της Τρίτης καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή της Μετά τα Μεσάνυχτα ήταν η Χρύσπα. Η τραγουδίστρια, που φέτος συμμετέχει στο σόου μεταμορφώσεων «Your Face Sounds Familiar», δεν δίστασε να μιλήσει για τη «μάχη» της με το βάρος της και τις διατροφικές της διαταραχές. 

Η Χρύσπα εξήγησε πως ποτέ δεν την ένοιαζαν τα κιλά της, ώσπου έγινε γνωστή και διάβαζε δημοσιεύματα που σχολίαζαν αρνητικά την εικόνα της. Τότε, ήταν που άλλαξε κατά πολύ τις διατροφικές της συνήθειες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μας κάνει πλακα ο θεός ✌️😁 #xryspa #woman #dress #style #artist #photoshooting #ideas #bepositive #happy #instapic #moodoftheday #color

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xryspa (@xryspa) στις

 

Μάλιστα, τόνισε πως εκείνη δεν είχε κανένα πρόβλημα ούτε καν με τα αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπό της, αλλά οι συνεργάτες της την πίεζαν να κάνει διατροφή και γυμναστική. Δεν έκρυψε ωστόσο, πως έχει περάσει δύσκολα με το φαγητό.

 

 

Η τραγουδίστρια θεωρεί πώς η δουλειά της είναι άλλη και όχι να διαθέτει «σιλουέτα μοντέλου», αφού όλο αυτό είναι πολύ μακριά από την φιλοσοφία της και είναι κάτι που δεν της ταιριάζει.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top