Stars System: Η Άση Μπήλιου αναλύει τις πλανητικές αλλαγές του Απριλίου

Δείτε το νέο επεισόδιο της εκπομπής το Σάββατο στις 14:00

Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 14:00, στο 15ο επεισόδιο της εκπομπής «Stars System», η Άση Μπήλιου  αναλύει τις πλανητικές αλλαγές, που θα γίνουν και πώς θα επηρεαστούν οι 12 εκπρόσωποι του ζωδιακού.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Stars System

Δύο είναι οι σημαντικές αλλαγές του τελευταίου δεκαημέρου του Απριλίου! Η πρώτη αφορά στην είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό, που θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα στα ερωτικά και τα οικονομικά μας. Η δεύτερη είναι η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο, που θα στρέψει σε διαφορετικό τομέα για τον καθένα μας, την προσοχή και τη δράση του.

Η Άση Mπήλιου μαζί με την αστρολόγο Άντζελα Τίκη εξηγούν κάτω από ποιες συνθήκες οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου γίνονται πιο επιρρεπείς στην απιστία και ποια ζώδια είναι πιο πρόθυμα να προδώσουν τους συντρόφους τους. Παράλληλα αναλύουν ποιες αστρολογικές όψεις δείχνουν την… προδιάθεση για την απιστία.

Αφιέρωμα στη γενέθλια χρονιά των Κριών. Σε ποιους στόχους θα πρέπει να επικεντρωθούν, πώς θα είναι τα οικονομικά και τα ερωτικά τους, σε ποιους τομείς θα έχουν εύνοια και ποιες ευκαιρίες θα πρέπει να εκμεταλλευτούν μέχρι τα επόμενα γενέθλιά τους.  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top