Elif: Η Τουλάι μεταφέρει τη Ζεϊνέπ στο νοσοκομείο

Συγκλονιστικές εξελίξες στην σειρά της Elif

Ο Κενάν περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Η Πελίν και η Φεραγιέ εύχονται περαστικά στην Αλιγιέ και γρήγορη ανάρρωση για την Τουγτσέ.  

Στη συνέχεια αναφέρουν πως είδαν στην είσοδο του νοσοκομείου τον Σερντάρ. Η Αλιγιέ ξαφνιάζεται όταν το ακούει και στη συνέχεια ευχαριστεί για την επίσκεψη τις δύο κοπέλες και τις συνοδεύει στην έξοδο.  Η Γκόντζα λέει στον Σερντάρ πως πρέπει να φύγει αλλά εκείνος αρνείται. Η Γκόντζα τελικά καταφέρνει να τον πείσει να φύγει, πριν τον δει η οικογένεια.  Ο Ερκούτ βλέπει την Γκόντζα να μιλάει με τον Σερντάρ και την προειδοποιεί να μείνει μακριά του.

Ο Ερκούτ ζητάει συγνώμη από τον Νετζντέτ επειδή δεν μπόρεσε να είναι κοντά του όταν τραυματίστηκε η Τουγτσέ και ρωτάει για την κατάσταση της.  

Ο Νετζντέτ του απαντάει πως θα λογαριαστούν αργότερα οι δυο τους και πως έχουν πολλά να πουν. Η Τουλάι μεταφέρει τη Ζεϊνέπ στο νοσοκομείο και ο Ερκούτ σοκάρεται όταν τη βλέπει λιπόθυμη. Ο Κενάν παίρνει άδεια από τους γιατρούς να επισκεφθεί την Τουγτσέ στην εντατική. Ενώ η μικρή κοιμάται ο Κενάν απολογείται επειδή δεν μπόρεσε να την προστατέψει. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος του Κενάν είναι έτοιμα και ο γιατρός του ζητάει να μιλήσουν. Του εξηγεί πως η ομάδα αίματος του δεν ταιριάζει με αυτή της Τουγτσέ και πως δεν μπορεί να είναι αυτός ο βιολογικός της πατέρας. Το σοκ για τον Κενάν είναι μεγάλο.  

Η Αρζού ρωτάει τον Κενάν γιατί ο γιατρός ήθελε να του μιλήσει. Φοβάται πως ο Κενάν έχει ανακαλύψει πως η Τουγτσέ δεν είναι κόρη του. Ο Κενάν δεν λέει κουβέντα. Ο Νετζντέτ έρχεται και τους λέει πως ο γιατρός θέλει να τους μιλήσει για την επέμβαση της Τουγτσέ.  Η Τουλάι λέει στον γιατρό πως η Ζεϊνέπ δέχτηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι αλλά δεν του εξηγεί πως έγινε αυτό.  Η Τουλάι πηγαίνει στη γραμματεία να δώσει τα στοιχεία της Ζεϊνέπ και ο Ερκούτ μπαίνει στο δωμάτιο.

Η Αλιγιέ τον βλέπει μαζί με τη Ζεϊνέπ και εκείνη τη στιγμή η νοσοκόμα του λέει πως το μωρό είναι καλά και τον ρωτάει αν αυτός είναι ο πατέρας.

Ο Ερκούτ απαντάει θετικά και η Αλιγιέ παθαίνει σοκ. Η Αλιγιέ βλέπει την Τουλάι και τη ρωτάει τι συμβαίνει στη Ζεϊνέπ. Εκείνη της απαντάει πως η κοπέλα είχε κάποιους πόνους και λιποθύμησε και συμπληρώνει πως δεν πρέπει να ανησυχεί, το εγγόνι της και η μητέρα του είναι καλά.  Η Αλιγιέ όμως πιστεύει πως η Ζεϊνέπ έχει ερωτική σχέση με τον Ερκούτ και είναι πολύ θυμωμένη μαζί της.  Όταν ανακτά τις αισθήσεις της η Ζεϊνέπ, βλέπει στο πλευρό της την Αλιγιέ και την Τουλάι. Θεωρεί πως ο θυμός της Αλιγιέ οφείλεται στην ανάμιξη του Βεϊσελ και του Μουράτ στην υπόθεση του τραυματισμού της Τουγτσέ.  

Η Τουλάι λέει στην Αλιγιέ πως θα συνοδεύσει τη Ζεϊνέπ στο κτήμα και θα τη φροντίσει. Βγαίνοντας από το δωμάτιο, η Τουλάι και η Αλιγιέ ρωτούν τη νοσοκόμα αν χρειάζεται κάποια ειδική φροντίδα η Ζεϊνέπ και εκείνη τους απαντάει πως αν ξεκουραστεί όλα θα πάνε καλά και πως ενημέρωσε και τον πατέρα του παιδιού. Και οι δύο μένουν άφωνες όταν το ακούν. Η Ζεϊνέπ συνειδητοποιεί πως ο Ερκούτ ήταν μαζί της στο δωμάτιο και είπε ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Θυμωμένη θέλει να τον βρει αλλά η Τουλάι της ζητάει να μείνει ήρεμη και την εμποδίζει.  Η Σεχέρ εκμεταλλεύεται την απουσία όλων από το σπίτι και πηγαίνει στο δωμάτιο της Αρζού για να ψάξει. Δοκιμάζει τα ρούχα της και κλέβει ένα κόσμημά της…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top