Άλκηστις MasterChef: Αυτά που γίνονται στο σπίτι, δεν τα βλέπει ο κόσμος

Οι δηλώσεις της παίκτριας

Πέρασαν μόλις λίγες ημέρες από την αποχώρησή της από το MasterChef και η Άλκηστις Αλεξάκη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης καλεσμένη «Στη Φωλιά των ΚουΚου».

Η Κρητικιά παίκτρια που είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του reality μαγειρικής του Star απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που είχαν για εκείνη η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου»

«Τα πράγματα που γίνονται μέσα στο σπίτι, δεν τα βλέπει ο κόσμος έξω. Έχει ένα γύρισμα 15 λεπτών και όλα τα υπόλοιπα είναι… κεκλεισμένων των θυρών. Κρατάς μια απόσταση, κάθεσαι και βλέπεις 20 διαφορετικούς ανθρώπους. Κάποιοι είχαν αλλόκοτη συμπεριφορά μέσα στο σπίτι, αλλά όχι μπροστά στις κάμερες. Ο Σταμάτης επηρεάζεται μέχρι ένα βαθμό από τους υπόλοιπους. Η πεντάδα έκλεινε την πόρτα και συζητούσαν χωρίς το υπόλοιπο σπίτι, ενώ μπροστά στις κάμερες λέγανε ότι συζητήσαμε όλοι. Είναι κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να δείχνονται στις κάμερες, είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον. Η Σπυριδούλα είναι ένας άνθρωπος που θέλει να δείχνεται, πιστεύω να το βλέπει και ο κόσμος», είπε 

Και συνέχισε: «Το πίστευα πραγματικά, γιατί πριν δείτε τη συνέντευξη εσείς, εμείς είχαμε μιλήσει πίσω από τις κάμερες και μου είχε πει «έχω κάνει μια κοτσανίτσα και μπορεί να αποτύχει το κοτόπουλο». Σίγουρα υπάρχουν κακές στιγμές όταν είσαι μεγάλος μάγειρας -γιατί για μένα ο Μανώλης, ο Τάσος, ο Πάνος είναι μεγάλοι μάγειρες. Είπα ότι μπορεί να έχει στηθεί επίτηδες γιατί δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες, εξάλλου το έδειξε όταν με ψήφισε. Είμαι παρορμητικός άνθρωπος, τα νεύρα μου φτάνουν στα όριά τους, προσπαθώ να το φτιάξω,..

«Θα ήθελα πάρα πολύ το έπαθλο να το πάρει ο Χρήστος. Είναι ένας από τους καλύτερους, και ως άνθρωπος και μαγειρικά. Αν ήταν από γυναίκες, θα ήθελα πάρα πολύ την Ιωάννα», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top