«Στον κόσμο του»: Νέα ταξιδιωτική εκπομπή έρχεται στο Star!

Κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 30 Μαρτίου

Ο Κώστας Μάντζιος και η ομάδα του από το Σάββατο 30 Μαρτίου και κάθε Σάββατο βράδυ, σας ξεναγούν "Στον Κόσμο Του", μέσα από τη συχνότητα του Star!

Ταξιδεύουν ασταμάτητα, μέρα και νύχτα, με κάθε καιρό και σε κάθε συνθήκη και προορισμό με στόχο να φέρουν κοντά μας τα πιο περίεργα μέρη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Χρησιμοποιούν κάθε μεταφορικό μέσο, από αεροπλάνο μέχρι και εμπορικό πλοίο και μεταφέρουν αυτούσια ό,τι ζουν, όπως το ζουν και θέλουν να τα ζήσουν όλα!

Σε αυτή την βιωματική εκπομπή συμμετέχουν όλοι όσοι είναι μπροστά και πίσω από τις κάμερες, μεταφέροντας μας τις εμπειρίες τους και τα συναισθήματα τους, όπως ακριβώς τα βιώνουν.
Φτάνουν στα πιο απίθανα μέρη, επικοινωνούν με τον κόσμο, ακόμη και εάν δεν ξέρουν τη γλώσσα, δοκιμάζουν γεύσεις, συμμετέχουν σε δρώμενα και ζουν μοναδικές και ανατρεπτικές καταστάσεις, που άλλοτε βγάζουν γέλιο, άλλοτε συγκίνηση και άλλοτε αγωνία.

Ζουν με πάθος τη στιγμή και φέρνουν τον δικό τους κόσμο στην οθόνη του Star.
Ετοιμάστε βαλίτσες λοιπόν!

 1ο επεισόδιο «ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ» - ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ
Η παρέα του "Στον Κόσμο Του" το Σάββατο 30 Μαρτίου στη 01:00, κάνει πρεμιέρα από το μακρινό και μαγικό Χονγκ Κονγκ ή αλλιώς τη Νέα Υόρκη της Ασίας!
Ξεκινάνε όλοι μαζί από τη Θεσσαλονίκη, πετάνε για Αθήνα και από εκεί για Κατάρ! Αμέσως μετά, όλη η ομάδα παίρνει το αεροπλάνο για Χονγκ Κονγκ και φτάνει εκεί μετά από περίπου 23 ολόκληρες ώρες συνολικού ταξιδιού!

Πρώτη στάση ο μεγάλος Βούδας, λίγο έξω από το Χονγκ Κονγκ, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους Βούδες του κόσμου! Βεβαίως τα απρόοπτα δεν λείπουν και λίγο πριν φτάσουν, ένα απρόσμενο γεγονός τρομάζει την ομάδα. Παρόλα αυτά καταφέρνουν να φτάσουν και ο Βούδας τους αποζημιώνει.

Μαγεμένοι, επιστρέφουν στο κέντρο του Χόνγκ Κόνγκ, όπου τα φώτα κάνουν τη νύχτα μέρα, ενώ οι μυρωδιές σε οδηγούν να ανακαλύψεις την Ασιατική Κουζίνα.
Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου βρίσκεται μέσα στο λιμάνι του Χονγκ Κονγκ και είναι το Jumbo. Η παρέα του «Στον κόσμο του» θα μας ξεναγήσει σε αυτό

για πρώτη φορά, καθώς δεν έχουν ποτέ στο παρελθόν επιτραπεί η είσοδος σε κάμερες!

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, η παρέα επισκέπτεται ένα από τα μεγαλύτερα θεματικά πάρκα του κόσμου. Το Ocean Park υποδέχεται την εκπομπή και ξεναγούμαστε στο μεγαλύτερο ενυδρείο του κόσμου με πάνω από 5.000 διαφορετικά είδη ψαριών!
Ένας παιχνιδιάρης θαλάσσιος ελέφαντας και οι πιγκουίνοι κλέβουν την παράσταση με τις εντυπωσιακές τους φιγούρες, ενώ τα κοάλα δείχνουν να μην αγχώνονται για τίποτα και συνεχίζουν τον ύπνο τους.
Για να προλάβει κανείς να δει όλο αυτό το μαγικό και τεράστιο πάρκο, που μοιάζει με μικρή πόλη, έχουν προβλέψει ειδικά τρενάκια και τελεφερίκ για τη μετακίνηση από το ένα επίπεδο στο άλλο. Στην κορυφή του πάρκου υπάρχει ένα πολύ τρομακτικό roller coaster και ο Κώστας Μάντζιος προσπαθεί να πείσει την ομάδα του να το δοκιμάσουν. Θα τα καταφέρει;

Τα παιχνίδια και τα πειράγματα στο δρόμο με τους Ασιάτες είναι συνεχή και διαρκούν μέχρι η παρέα να φτάσει στο παλιό Χονγκ Κόνγκ. Εδώ δοκιμάζουν τα πιο περίεργα πιάτα του κόσμου και οι πιο θαρραλέοι περιγράφουν τις εντυπώσεις τους.
Μετά και από αυτό σειρά έχει η νυχτερινή ζωή. Το Χονγκ Κονγκ δεν κοιμάται ποτέ και μαζί του και οι τηλεθεατές του Star, που θα δουν ένα μοναδικό επεισόδιο γυρισμένο με πάθος και αυθορμητισμό.

Καλώς ήρθατε «Στον Κόσμο Του»!

Εκτέλεση παραγωγής : FreeFall Productions
Παρουσίαση /Αρχισυνταξία /Σκηνοθεσία: Κώστας Μάντζιος
Καμερα - Όλοι μαζί: Γιάννης Φόλλας, Κωνσταντίνος Τσιμαχίδης, Φωτεινή Αντωνίου, Γιάννης Μάκος
Αερολήψεις: Στέλιος Διαμαντής, Κώστας Μάντζιος
Μοντάζ : Γιάννης Κελίδης TERRA, Μαρία Κρητικού, Κώστας Μάντζιος
Μουσική σήμα αρχής : EMIGRE - Plus Promotion - Γιάννης Χανιωτάκης
Νομικός Σύμβουλος : Σωκράτης Προβατάς, Αναστασία Σκέυα, Γιάννης Μαυρίδης
Σύμβουλος Παραγωγής – Έρευνα: Αγάπη Αζοίδου, Ζάχος Παντελίδης
Graphic Designer- 3D Animator: Geo Soup -Γιώργος Σουπιός

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top