Κωνσταντίνος Αργυρός: Δηλώνει ερωτευμένος... με τη δουλειά του

Συντονιστείτε στον ΔΡΟΜΟ 89,8 και απολαύστε τον σε μία σπάνια συνέντευξη

Για την καριέρα του, την αγάπη του για το τραγούδι και το νέο του album «Το κάτι παραπάνω» μίλησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε ένα μοναδικό Special Artist Weekend στον ΔΡΟΜΟ 89,8!

Δυόμιση χρόνια ετοίμαζε το νέο του album και είναι ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα. 

Ο τραγουδιστής σπάνια δίνει συνεντεύξεις και ακόμα πιο σπάνια μιλά για τον εαυτό του. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα τα πει όλα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες ολοκλήρωσε τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο FANTASIA, απολαμβάνει τώρα τον ελεύθερό του χρόνο με γυμναστική, βόλτες στο studio και πολλή μουσική. Είναι ερωτευμένος με αυτό που κάνει, εξομολογήθηκε. 

«Το Κάτι Παραπάνω», με 14 τραγούδια που φέρουν την υπογραφή επιτυχημένων δημιουργών, έφτασε στο No1 του iTunes chart μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του, καθώς και στο No1 στις φυσικές πωλήσεις δίσκων, ενώ έχει γίνει ήδη πλατινένιο!

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου συντονιστείτε στον ΔΡΟΜΟ 89,8 για να απολαύσετε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην παρουσίαση του album της χρονιάς!

Μείνετε συντονισμένοι και μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε το special edition album «Το κάτι παραπάνω» δικό σας, υπογεγραμμένο από τον Κωνσταντίνο Αργυρό.
 

Ακούστε ΔΡΟΜΟ 89,8 και διαδικτυακά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top