MasterChef:«Θα του τραβήξουν κατακέφαλο και...»-Με ποιον τα έβαλε η Γιάννα;

Έξαλλη η αρχηγός της κόκκινης ομάδας

Η ένταση χτυπάει «κόκκινο» στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef. Τα μέλη της χαμένης ομάδας κάνουν τον απολογισμό τους για το τι πήγε «στραβά» σε αυτή την ομαδική διαδικασία.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του MasterChef

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Χαράλαμπος λέγοντας ότι η Γιάννα – η οποία ήταν αρχηγός- τον επέλεξε προτελευταίο, διότι τα κριτήρια της ήταν προσωπικά και όχι μαγειρικά.

Η Γιάννα από την άλλη δικαιολόγησε αυτή την επιλογή της λέγοντας ότι ήταν από τους τελευταίους που επέλεξε στην ομάδα της, γιατί θεωρεί ότι δεν ταιριάζουν μαγειρικά.

Στη συνέχεια, η ίδια εξέφρασε το παράπονό της με έντονο τρόπο που αν και αρχηγός, ο Χαράλαμπος δεν πήγε να την ρωτήσει για όποια απορία κι αν είχε: «Σκ@τ@ στα μούτρα μου για αρχηγός».

Μάλιστα, η Γιάννα επικαλέστηκε μια χθεσινή δήλωση του Χαράλαμπου που υποστήριξε πως εκείνη επέλεξε αρκετούς ερασιτέχνες, κάτι που ενόχλησε κάποιους από τους συμπαίκτες του.

«Με αυτές τις δηλώσεις με τι ψυχολογία  θα πάνε να μαγειρέψουν τα παιδιά. Θα του τραβήξουν κανένα κατακέφαλο και θα πάει από εκεί που ήρθε ή θα τον γράψεις στα… και θα δουλέψεις κανονικά», είπε έξαλλη η Γιάννα.

Αντιδράσεις, ωστόσο, υπήρξαν και από άλλους συμπαίκτες του Χαράλαμπου.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top