Συγκλονίζει η Μέλπω Κωστή: Ο γιος της σκοτώθηκε σε τροχαίο στα 17 του

Η ζωή της μετά και το πρόβλημα υγείας της κόρης της

Η Μέλπω Κωστή πριν από δεκαπέντε χρόνια, έχασε τον 17χρονο γιο της σε τροχαίο. Την ίδια περίοδο η κόρη της αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της, το οποίο προήλθε από εμβόλιο που είχε κάνει όταν ήταν μικρή για την ηπατίτιδα.

Η ίδια έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε.

«Είχε πάρει τη μηχανή ενός φίλου, πέρασε κανονικά το φανάρι και τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο που πέρασε με κόκκινο. Πέθανε σχεδόν ακαριαία. Εγώ ενημερώθηκα άμεσα. Πήγα εκεί στον τόπο, είναι απερίγραπτες οι σκηνές, τα συναισθήματα, όλα αυτά που έζησα…Τη στιγμή που πήγαμε στο νοσοκομείο και μάθαμε ότι έχει πεθάνει το παιδί είπα στον εαυτό μου “μάζεψε τώρα τα κομμάτια σου κι έχεις δουλειά να κάνεις”, το είπα εκείνη τη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Για την κόρη της είπε: «Εγώ από αλλού το περίμενα, από αλλού με βρήκε. Ήμουν πολύ απασχολημένη με το θέμα της υγείας της. Πηγαίναμε στους γιατρούς και δεν έβρισκαν τι είχε. Απλώς σταματούσε να μιλάει το παιδί. Εκεί που όλα ήταν καλά, μετά από δυο χρόνια έπαθε σάκχαρο. Το πάγκρεας καταστράφηκε. Προσπάθησα να τη βοηθήσω μήπως τα καταφέρει και χωρίς ινσουλίνη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top