Η εξολόγηση της Μενεγάκη: Τι είπε για τον μπαμπά της που έχασε μικρή;

Μίλησε για τα παιδικά της χρόνια χωρίς εκείνον

Κάπου ανάμεσα στη συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της για το χωρισμό ενός ζευγαριού που έχει παιδιά αλλά και για την επόμενη ημέρα, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια προσωπική εξομολόγηση, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή της έκανε μια σπάνια αναφορά στον πατέρα της που δεν βρίσκεται στη ζωή.

«Πιστεύω, και έχω δει και άλλα παιδιά που μεγαλώναμε μαζί και που έτυχε όπως και σε εμένα να μην είναι εν ζωή ο μπαμπάς μου, πως ό,τι και να σκέφτεται ένα παιδί μικρό, δεν σκέφτεται το ίδιο όταν μεγαλώνει. Το παιδί ως παιδί λειτουργεί έτσι: Είναι η μαμά του, ο μπαμπάς του, φοβάται μήπως κάτι γίνει, μήπως κάποιος το πάρει και μήπως αλλάξει η ισορροπία μέσα στο σπίτι. Το παιδί όταν μεγαλώνει και έχει αρχίσει να έχει τη δικιά του ζωή, αισθάνεται, όταν ο γονιός του είναι μόνος, μεγάλη ευθύνη και ανασφάλεια “τώρα που την αφήνω μόνη της; Μου επιτρέπεται αυτό που κάνω και προχωράω τη ζωή μου παρακάτω;”. Επίσης, εκτός από το βάρος που αισθάνεται το κάθε παιδί για τον γονέα του που τον έχει μεγαλώσει, αφού δεν έχει τον άλλον, μεγαλώνει και ο ίδιος με πάρα πολλές ανασφάλειες που δεν τις φαντάζεστε. Σας το λέω γιατί κανείς από εσάς δεν έχει μεγαλώσει σε οικογένεια αντίστοιχη με τη δική μου… Τα παιδιά τα βλέπουν όλα! Ακόμα κι αυτά που δεν φαντάζεστε», είπε.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως και το ίδιο το παιδί μεγαλώνει με πολλές ανασφάλειες και με το φόβο να μην πάθει κάτι ο γονιός του, λέγοντας: «Υπάρχει τίποτα πιο υγιές από ένα παιδί να βλέπει το γονιό του καλά, με χαμόγελο, ήρεμο…».

Υπενθυμίζουμε πως η παρουσιάστρια έχει ζήσει και τις δυο πλευρές και εκείνη του παιδιού που ζει με ένα γονέα,και της χωρισμένης γυναίκας με 3 παιδιά – σε διαφορετικές ηλικίες – που ξανά έφτιαξε τη ζωή της.

«Δεν είναι εύκολο να βάζεις ένα νέο άνθρωπο στη ζωή των παιδιών αλλά έχει να κάνει και με την ηλικία. Σε μια ηλικία της εφηβείας δεν είναι το ίδιο εύκολο να πρέπει να δοκιμάσουν τα όρια τους και να το διαχειριστούν. Όσο πιο μικρά τα παιδάκια και όσο πιο καλά το χειριστεί ο γονιός τόσο καλύτερα είναι», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top