Τσιμτσιλή: Έστειλε μήνυμα στην Τσολάκη για το "κόψιμο" του "Τι λέει;"

Τι είπε στη συνάδελφό της

Το πρωί της Τρίτης ένα από τα θέματα που προβλήθηκαν στην εκπομπή Happy Day ήταν το «κόψιμο» της εκπομπής της "Τι λέει;".

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha ο Δημήτρης Μακαλιάς -που συμμετείχε στο απογευματινό πρόγραμμα που δε θα ξαναβγει στον τηλεοπτικό αέρα- η Σταματίνα Τσιμτσιλή έστειλε το δικό της μήνυμα στην Ελένη Τσολάκη.

"Θέλω να πω μιας και είδαμε τον Δημήτρη Μακαλιά και χθες δεν είπαμε τίποτα για το πρόωρο τέλος του “Τι λέει”. Να στείλουμε ένα γλυκό φιλί σε όλα τα παιδιά και κυρίως στο Ελενάκι μας, την Ελένη Τσολάκη. Ό,τι νιώθαμε και θέλαμε να πούμε, το είπαμε κατ’ ιδίαν και για αυτό δεν το είπαμε τηλεοπτικά", είπε, προσθέτοντας: "Αλλά θεωρώ άκομψο από τη στιγμή που φιλοξενήσαμε τον Δημήτρη και μίλησε στις κάμερες για τη διακοπή της εκπομπής, να μην πούμε μια κουβέντα. Αυτό όταν συμβαίνει δεν είναι ευχάριστο για κανέναν επαγγελματία, πόσο μάλλον για ανθρώπους που αγαπάμε όπως είναι το Ελενάκι, που είναι και κομμάτι δικό μας. Αλλά είμαι σίγουρη πως κάθε εμπόδιο έρχεται στη ζωή μας για καλό. Κάθε τέλος είναι μια αρχή, αρκεί να το πιστέψουμε, να είμαστε δυνατοί και να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα μας".

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top