Elif: Ποιος πυροβόλησε τον Νετζντέτ; Αυτόπτης μάρτυρας η Γκόντζα!

Καθημερινά στις 17:40 στο STAR

H Αρζού είναι πολύ χαρούμενη επειδή η Ζεϊνέπ έφυγε από το σπίτι. Η Τουγτσέ δεν μπορεί να καταλάβει γιατί όλοι φεύγουν και λέει στον Κενάν πως της λείπει πολύ η Ελίφ και τον ρωτάει αν είναι νεκρή η φίλη της.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Ο Κενάν συγκινημένος της απαντάει πως δεν το ξέρει αλλά της υπόσχεται να κάνει ό,τι μπορεί για να τη βρει. Ο Σελίμ ενημερώνεται από την αστυνομία πως το ατύχημα του Μελίχ πράγματι οφείλεται σε δολιοφθορά με στόχο τη δολοφονία του.

Ο αξιωματικός του εξηγεί πως θα χρειαστεί να πάρει από όλους κατάθεση. Ο Σελίμ εξοργισμένος πηγαίνει στον Νετζντέτ και τον κατηγορεί. Ο Νετζντέτ βγάζει το όπλο του και καθώς παλεύουν το όπλο εκπυρσοκροτεί. Ο Νετζντέτ δέχεται τη σφαίρα και ο Σελίμ, που πιστεύει ότι τον σκότωσε, πανικοβάλλεται.

Η Γκόντζα είναι μάρτυρας στο περιστατικό και λέει στον Σελίμ να φύγει και πως θα τα φροντίσει όλα εκείνη. Η Γκόντζα καλεί ασθενοφόρο και ενημερώνει τον Ερκούτ. Η κατάσταση του Νετζντέτ είναι κρίσιμη και η Γκόντζα ανησυχεί. Η Γκόντζα δεν λέει στον Ερκούτ ότι ο Σελίμ πυροβόλησε τον Νετζντέτ αλλά ο εκείνος καταλαβαίνει πως κάτι του κρύβει.

Ο Σελίμ δεν μπορεί να πιστέψει ότι πυροβόλησε τον Νετζντέτ. Κάθεται στο αυτοκίνητό του χωρίς να ξέρει τι πρέπει να κάνει. Χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για όσα έχουν συμβεί, η Ζεϊνέπ είναι λυπημένη επειδή ο Σελίμ την κατηγόρησε. Συναντάει την Γκιουλνούρ και της λέει τι έγινε.

Η Γκιουλνούρ της απαντάει πως έχουν περάσει πολλές δυσκολίες αλλά πιστεύει πως θα ξεπεράσουν και αυτό το εμπόδιο. Καθώς μιλάνε, η Ζεϊνέπ αισθάνεται μια έντονη αδιαθεσία. Η Ελίφ έχει πυρετό και ο Χαμίτ με τον Μουχσίν δεν φεύγουν στιγμή από κοντά της. Ο Μουχσίν βρίσκει να κάνει ένα ακόμα μεροκάματο και παρόλο που έχει ανάγκη τα λεφτά, δεν θέλει να αφήσει μόνη της την Ελίφ. Όταν επιστρέφει στο σπίτι η Νουρτέν και βλέπει τα παιδιά γίνεται έξαλλη.

Ο Χαμίτ φεύγει γιατί φοβάται πως αν δεν το κάνει, θα διώξουν και την Ελίφ. Η Ελίφ λυπάται πολύ, που βλέπει τον Χαμίτ να φεύγει. Η Νουρτέν δεν πιστεύει πως η Ελίφ είναι άρρωστη.

Ο Μουχσίν τα βάζει με τη Νουρτέν όταν τη βλέπει να ενοχλεί την Ελίφ. Ο Μουχσίν λέει στη Νουρτέν πως θα φροντίσει εκείνος την Ελίφ και εκείνη της επιτρέπει να μείνει μέχρι να γίνει καλά.

Η Τουλάι ξαφνιάζεται όταν βλέπει τη Μελέκ αλλά χαίρεται επειδή ο Βεϊσέλ κάνει μια καλή πράξη. Η Τουλάι νιώθει άσχημα για όσα περνάει η Μελέκ. Για να πληρώσει το χρέος του στον Νετζντέτ, ο Βεϊσέλ πουλάει ένα από τα σπίτια του Μελίχ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top