Σοφία Μουτίδου: «Συνέβη κάτι που με πρόσβαλε πολύ»

Γιατί αποχώρησε της από την παράσταση "Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή"

Την περασμένη εβδομάδα η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου αποχώρησε από την παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» στην οποία πρωταγωνιστούσε τα τελευταία χρόνια.

Σοφία Μουτίδου: «Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στην παράσταση»!

Η γνωστή ηθοποιός σήμερα πήγε καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή «Πρω1νό» και εξήγησε τους λόγους που έφυγε από την παράσταση.

«Δεν σταμάτησα έτσι απότομα όπως φάνηκε, είχα δηλώσει παραίτηση από τον Γενάρη γιατί είχε συμβεί κάτι που με πρόσβαλε πολύ και δεν μπορούσα να συνεχίσω. Έτσι, ζήτησα παραίτηση και βρέθηκε αντικαταστάτης έναν μήνα και κάτι μετά. Δεν έφυγα γιατί αρρώστησα, ούτε γιατί έκανα δική μου παράσταση. Ο λόγος ήταν γιατί συνέβη κάτι, το οποίο με πρόσβαλε εμένα πολύ και ηθικά και εργασιακά και προσωπικά και δεν μπορούσα να συνεχίσω, ο δικός μου κώδικας δεν το επέτρεπε αυτό, παρόλο που είχα άψογη σχέση με τους συναδέλφους. Όταν κάτι σε ενοχλεί κάπου, έχει σημασία πόσο σε ενοχλεί, πόσο θίγεσαι, πόσο βαρύ ήταν αυτό που έγινε, ώστε να αποφασίσεις αν θα συμπαρασύρεις μαζί σου και το οικονομικό. Ήταν ένα πρόβλημα που είχα εγώ με την παραγωγή και δεν μπόρεσα να το λύσω, ήταν μια μεγάλη στεναχώρια που προκλήθηκε από κάτι και που ζύγισα το οικονομικό με τη στεναχώρια και νίκησε η στεναχώρια. Νίκησε το θίξιμο της αξιοπρέπειάς μου. Ζητώ συγγνώμη, αλλά αυτό που μου συνέβη ήταν πάνω από μένα. Το ότι είχα δέσει τη μοίρα μου σε ένα θέατρο, δε σημαίνει ότι δε θα πάω αλλού», είπε η Σοφία Μουτίδου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top