Εκνευρισμένη η Ναταλία Γερμανού! Αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής

Τι συνέβη με την αμοντάριστη συνέντευξη του Τριαντάφυλλου

Τα πάνω κάτω έφερε ο Τριαντάφυλλος με μία δήλωσή του πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και τη Φωτεινή Πετρόγιαννη για τη Νατάσσα Θεοδωρίδου.    

 Αυτό συνέβη διότι  όπως προβλήθηκε η επίμαχη δήλωση, πολλοί θεώρησαν ότι ο τραγουδιστής άφηνε υπονοούμενα για ερωτική σχέση με τη συνάδελφό του.

Τελικά, ο Τριαντάφυλλος και η Θεοδωρίδου ήταν μόνο φίλοι;

Το πρωί του Σαββάτου, η Φωτεινή Πετρογιάννη για να μην υπάρχει κάποια παρεξήγηση θέλησε να προβάλλει το αμοντάριστο υλικό της επίμαχης συνέντευξης και τότε προκλήθηκε ένταση στο πλατό με την παρουσιάστρια να προσπαθεί να εξηγήσει ότι δεν εννοούσε κάτι πονηρό ο τραγουδιστής.

«Θέλω να φύγω Μαίρη. Θέλω να πάω στο καμαρίνι μου τώρα και να κλειστώ μέσα για λίγη ώρα», είπε η Ναταλία Γερμανού φανερά ενοχλημένη απ’ όλα όσα ακούγονταν στον «αέρα» της εκπομπής.

«Θες να έρθω κι εγώ μαζί, «μια στο τόσο»;», είπε γελώντας ο Κώστας Τσουρός και συνέχισε: «Δεν εννοούσα αυτό Ναταλία μου, θα ερχόμουν να πιούμε καφεδάκι».

Η Ναταλία λίγο πριν αποχωρήσει από τη θέση της είπε: «Εκτιμώ πάρα πολύ τη Νατάσα για να αφήνουμε τέτοια υπονοούμενα, τουλάχιστον εμείς ως εκπομπή. Ο Τριαντάφυλλος ας κάνει ό,τι θέλει και κακώς κάνει κι αυτός αν κάνει. Εγώ δεν το πήρα έτσι, αλήθεια. Μα λέει δεν είχαμε ερωτική σχέση. Σε παρακαλώ πολύ να δώσεις διαφημίσεις. Θα φύγω, θα πάω στο κυλικείο να πάρω κουλούρι».

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής είχε πει στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού προκαλόντας έναν χαμό από σχόλια και εξηγήσεις για το τι εννοούσε πραγματικά.«Όχι δεν είχαμε σχέση ερωτική, μόνο φιλική. Άντε μια στο τόσο ρε παιδί μου… Ήμασταν αγαπημένοι πολύ. Πώς να το πω; Με έβλεπε πολύ ωραία, πολύ τρυφερά. Δεν ξέρω, ήταν πολύ καλή μαζί μου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού και προκάλεσε έναν χαμό από σχόλια και εξηγήσεις για το τι εννοούσε πραγματικά.

Τριαντάφυλλος: Απάντησε αν είχε ερωτική σχέση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου!

Λίγες ημέρες μετά και ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» όπου θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. «Ερχόταν μια φορά στο τόσο με το αυτοκίνητο της για να με πάρει, επειδή δεν είχα αυτοκίνητο εγώ, ήμουν πολύ μικρός, για να με πάει στο σπίτι. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό και ακούστηκε έτσι. Δεν ξέρω αν κόπηκε, κάτι λάθος έγινε», είπε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top