Η ερωτική εξομολόγηση του Αρναούτογλου: «Είμαι με τον άνθρωπό μου»

Πρώτη φορά μιλάει για τη σχέση του με τη Νάνσυ Αντωνίου

Πρώτη φορά παραδέχεται δημοσίως τη σχέση του με τη Νάνσυ Αντωνίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!

Ο παρουσιαστής επιβεβαίωσε πως έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του από την μητέρα του γιου του, Αναστάση.

«Όταν ήμουν στο Nomads μου έλειψε πολύ ο γιος μου και ο άνθρωπος που έχω στη ζωή μου. Με τον άνθρωπο μου μπορούσα να συνεννοηθώ και να καταλάβει, ο γιος μου δεν μπορούσε να το δικαιολογήσει τόσο πολύ που έλειπα» είπε αρχικά ο Γρηγόρης στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στην κάμερα του Happy Day, ενώ λίγο μετά πρόσθεσε:

«Έχω προχωρήσει τη ζωή μου με έναν άνθρωπο που είμαστε μαζί. Αλλά δεν θέλω να το συζητάω, γιατί νομίζω κανένας δεν ενδιαφέρεται για τα προσωπικά μου. Έχω μια σχέση και είμαι καλά. Όλα θέλουν τον χρόνο τους, ειδικά όταν υπάρχουν και παιδιά. Δεν ξέρω αν υπάρχει στο μυαλό μου ο γάμος. Δεύτερο παιδί θα έκανα. Ο Αναστάσης ζητάει, αλλά θέλω να είμαι πολύ προσεχτικός και σε αυτό. Δεν με φοβίζει που περνάω πολλές ώρες με τον άνθρωπό μου. Φοβάσαι όταν δεν είσαι σίγουρος για τον άνθρωπό σου».

O παρουσιαστής τους τελευταίους μήνες εμφανιζόταν όλο και πιο συχνά δημόσια μαζί με τη Νάνσυ Αντωνίου, με την οποία ήταν πολλά χρόνια φίλοι και συνεργάτες. Εκείνη είναι η αρχισυντάκτριά του στην εκπομπή «The 2night show» αλλά κάνουν μαζί και τη ραδιοφωνική εκπομπή του Sfaira το πρωί. Μάλιστα, η Νάνσυ έχει έναν γιο από τον προηγούμενο γάμο της.

(Φωτογραφία NDP)

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για μια τρυφερή φιλία που εξελίχθηκε σε έναν φλογερό έρωτα. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top