Χαμός στο Power Of Love με τον Παύλο: «Θα σε θάψω εδώ»

Έξαλλη η Μαρία Μπακοδήμου με τις αποκαλύψεις

Ένταση επικράτησε στο Gala του Power Of Love όταν ο Αντώνης Χρόνης αποκάλυψε ότι δέχθηκε απειλές από τον Παύλο Παπαδόπουλο μέσα στο παιχνίδι. 

Όπως είπε ο παίκτης του reality γνωριμιών, ο Παύλος στα παρασκήνια του παιχνιδιού του είπε «Θα σε θάψω εδώ μέσα», κάτι που επιβεβαίωσε και ο Ίον. 

Ο Παύλος, ο οποίος άρχισε να δέχεται τα πυρά των υπόλοιπων παικτών για την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά του, είπε πως δεν απείλησε τον Αντώνη και πως όλο αυτό ήταν μια πλάκα, την οποία και έλυσαν οι δυο τους. 

Παρ’ όλ’ αυτά η Μαρία Μπακοδήμου όχι μόνο σοκαρίστηκε με την αποκάλυψη, αλλά και εξοργίστηκε, τονίζοντας στον Παύλο πως τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες στο Power Of Love. 

Στη συνέχεια ακολούθησε και δεύτερη καταγγελία για τον Παύλο, με τον Ίον και τον Φίλιππο να αναφέρουν ότι έπιασε από το λαιμό μια άλλη παίκτρια, την Κατερίνα για την οποία μάλιστα ενδιαφέρεται ερωτικά. 

Τόσο ο Παύλος, όσο και η Κατερίνα αρνήθηκε ότι συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό, όμως στο Power Of Love έγιναν… μύλος. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παύλος απασχολεί με τη συμπεριφορά του. Στα social media πριν λίγες μέρες είχε γίνει μεγάλο θέμα για τα τατουάζ που έχει στο χέρι του, έναν μαίανδρο, όπως το σήμα της Χρυσής Αυγής κι ένα πουλί μπροστά από την ελληνική σημαία, που για πολλούς παραπέμπει στη δικτατορία του Γιώργου Παπαδόπουλου. 

Ο ίδιος πάντως μέσω Instagram είχε απαντήσει στα σχόλια των χρηστών των social media, λέγοντας ότι τα τατουάζ του δεν έχουν καμία σχέση με όσα τον κατηγορούν. 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top