Elif: Η Αρζού θέλει να καταστρέψει το τεστ DNA της Τουγτσέ

Καθημερινά στις 17:40 στο STAR

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ αν και έχουν γυρίσει από το ταξίδι του μέλιτος, νιώθουν ακόμα πως βρίσκονται εκεί και απολαμβάνουν την αγάπη τους.  

Η Αρζού μιλάει στην Τουγτσέ και της λέει πως αν κάνει ό,τι της λέει ο πατέρας της θα ασχολείται περισσότερο μαζί της και με αυτό τον ψυχολογικό εκβιασμό, κάνει την κόρη της συνέταιρο σε όλα τα ψέματά της.

Η Αρζού πηγαίνει στο εργαστήριο όπου η Σερντάρ έκανε το τεστ DNA και προσφέρει χρήματα στη νοσοκόμα για να καταστρέψει τα αποτελέσματα. Η γυναίκα δέχεται τη συμφωνία και σβήνει τα αρχεία.  

Η Γκόντζα ψάχνει το δωμάτιο της Αρζού και βρίσκει τα αποτελέσματα από το τεστ dna και μαθαίνει πως η Τουγτσέ είναι κόρη του Σερντάρ. Θεωρεί πως δεν έχει κανένα λόγο πλέον να μένει στο κτήμα και ανακοινώνει στον Νετζντέτ πως θα πάει να μείνει στο σπίτι του.  

Η Αρζού προσπαθεί να την εμποδίσει αλλά η Γκόντζα δεν ακούει κουβέντα και όταν της δείχνει τα αποτελέσματα του τεστ dna, η Αρζού παγώνει.  Ο Σερντάρ τριγυρίζει έξω από το κτήμα αλλά δεν ξέρει πως η Γκόντζα έχει στην κατοχή της τα αποτελέσματα του τεστ dna. Ο Σερντάρ ρωτάει την Γκόντζα για την Αρζού και μαθαίνει πως δεν βρίσκεται στο κτήμα. Την περιμένει να επιστρέψει στην πύλη και την παρακολουθεί.

Η Αρζού τον κατηγορεί για το τεστ dna, που έκανε και του ξεκαθαρίζει πως ποτέ δεν πρόκειται να αφήσει τόσα πλούτη για να το σκάσει μαζί του. Στη συνέχεια του λέει πως αυτή έχει τον φάκελο και πως έχει φροντίσει να μην μπορεί να βρει ξανά τα αποτελέσματα στο εργαστήριο γιατί έχουν σβηστεί τα αρχεία.  

Ο Σερντάρ γίνεται έξαλλος και της λέει πως μπορεί να το επαναλάβει το τεστ οποιαδήποτε στιγμή θελήσει και την προειδοποιεί πως οι δυο τους δεν έχουν τελειώσει ακόμα.  

Τα αδέλφια της Φεριντέ παρακολουθούν τη Μελέκ και ανακαλύπτουν που μένει η αδελφή τους. Όταν η Μελέκ φεύγει από το σπίτι, συνειδητοποιούν πως η Φεριντέ είναι μόνη και χτυπάνε το κουδούνι.

Η Φεριντέ τρομάζει όταν τους βλέπει και εκείνοι της λένε πως αν δεν τους ακολουθήσει, θα σκοτώσουν τον Μουράτ.  

Η Φεριντέ είναι αναγκασμένη να ακολουθήσει τα αδέλφια της και τα μεγαλύτερα ζητάνε από τον μικρότερο, τον Σάμετ, να σκοτώσει τη Φεριντέ για να αποκαταστήσει την τιμή της οικογένειας, καθώς εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας του, η ποινή θα είναι μικρότερη.  

Η Μελαχάτ λέει στα αδέλφια της Φεριντέ πως δεν θέλει να σκοτώσουν την κοπέλα στο σπίτι της και τους ζητάει να βρουν ένα άλλο μέρος.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top