Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής έκπληξη μαζί με την Μπάγια στον ΣΚΑΪ

Ποιος θα παρουσιάσει το "Survivor Πανόραμα";

αργιανίδης μπάγια

Nέα πρόκληση για την Μπάγια Αντωνοπούλου, καθώς από την ενημέρωση πλέον περνάει στην ψυχαγωγία, και θα παρουσιάσει το «Survivor Πανόραμα».

Η νεαρή παρουσιάστρια κάνει καθημερινά πρόβες για να μπορέσει να ανταποκριθεί σε ένα αμιγώς ψυχαγωγικό προϊόν, σχολιάζοντας και αναλύοντας το Survivor 3.

Μάλιστα φέτος το «Πανόραμα» θα έχει αρκετές αλλαγές από πέρυσι με τον ΣΚΑΪ να θέλει να γλιτώσει τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε, με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Για αυτόν τον λόγο η εκπομπή θα έχει πιο δημοσιογραφικό και κοινωνικό χαρακτήρα με την Μπάγια να μοιάζει η κατάλληλη για τον Σκαϊ, ώστε να διεκπεραιώσει αυτόν τον ρόλο. 

Η Αντωνοπούλου ως άπειρη στην ψυχαγωγία και τα ριάλιτι, δε θα είναι μόνη της στο πλατό. Μαζί της θα είναι ένας παίκτης του Survivor έκπληξη από τα παλιά. 

Ο manager rugby, Πάνος Αργιανίδης, έχει συζητήσει με τον Σκαϊ για να είναι συμπαρουσιαστής. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο Πάνος πέρασε τα πρώτα casting και είναι πολύ κοντά να κλείσει με τον τηλεοπτικό σταθμό για την παρουσίαση του «Survivor Πανόραμα» στο πλευρό της Μπάγιας Αντωνοπούλου. 

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top