Η Βικτώρια Καρύδα μιλά πρώτη φορά για τη δολοφονία του άντρα της

Όσα δήλωσε στην εκπομπή «Μαζί σου»

Δυόμιση μήνες έχουν περάσει περίπου από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή στη Βούλα. Και αν και μέχρι η Βικτώρια Καρύδα δεν είχε μιλήσει για το τραγικό συμβάν που έζησε, αποφάσισε να "σπάσει" τη σιωπή της.

Το μοντέλο, το μεσημέρι της Τρίτης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου" και τοποθετήθηκε μέσα από μια επιστολή που έστειλε,

Θέλησε μέσα από τα όσα είπε να συστήσει τον επιχειρηματία με τον οποίο ήταν παντρεμένη και της χάρισε την κόρη τους, μοιραζόμενη αναμνήσεις και συναισθήματα, από τις μέρες δίπλα του.

Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα: «Είμαι χάλια, έχασα τον άνθρωπό μου»
 

"Τόσο καιρό δεν πήγαινα σε κανέναν και μόνο άκουγα… Άκουσα τα απίστευτα για τον άνθρωπό μου, τον άντρα μου, τον πατέρα των παιδιών μου και πάλι σώπασα. [...] Τώρα όμως θέλω να σας πω ότι ήταν για μένα και θα είναι για πάντα ο πιο καλοσυνάτος, ο πιο γλυκός άνθρωπος όλου του κόσμου. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Ίσα ίσα, ήταν πάντα εκεί για όποιον τον χρειάστηκε", είπε μεταξύ άλλων η ξανθιά καλλονή.

Δείχνοντας ότι θέλησε να μιλήσει όχι για να ξεσπάσει, αλλά για να μας συστήσει τον "καλύτερο άνδρα που είχε γνωρίσει ποτέ στη ζωή της", όπως λέει, πρόσθεσε: "Θέλω να σας πω πόσο δύσκολο είναι να χάνεις τον άνθρωπο της ζωής σου, το άλλο σου μισό, τον καλύτερο άντρα που είχα γνωρίσει στη ζωή μου… Τον αγαπώ τόσο πολύ. Είναι ο άντρας μου, ο καλύτερος μου φίλος, τα πάντα μου… Ήταν τόσο καλός άνθρωπος με όλους, με ανοιχτή καρδιά, έξυπνος, αξιοπρεπής, έκανε πολλά καλά πράγματα στη ζωή του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top