Τα βέλη της Εύης στην Αμανατίδου του GNTM: «Πονάει η αλήθεια…»!

Όσα είπε για την κόντρα μεταξύ τους

Η τελευταία κοπέλα από την «Τριάδα της Φωτιάς» αποχώρησε λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό του GNTM. Φυσικά, αναφερόμαστε στην Εύη Ιωαννίδου, η οποία βρέθηκε μια ανάσα πριν το φινάλε του reality μόδας.

Αμανατίδου για Εύη: Νιώθω τέλεια που την έδιωξα από το GNTM

Εύη Ιωαννίδου: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση από το GNTM

Η 23χρονη κοπέλα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έτσι της δόθηκε η ευκαιρία να απαντήσει στην Άννα Αμανατίδου και σε είδαμε να λέει στο χθεσινό επεισόδιο.

«Δεν ισχύει ότι με έδιωξαν από τη δουλειά στη Θεσσαλονίκη για να πάρουν την Αμανατίδου. Η άποψη μου για τη συγκεκριμένη είναι ότι σε κάποια πράγματα που εσείς δεν βλέπατε ήταν διαφορετική. Έκρινε τους πάντες. Είχε δύο πρόσωπα. Κάτι προσωπικό μαζί της δεν έχω. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Δεν ταίριαζαν οι χαρακτήρες μας μέσα στο παιχνίδι. Εμένα δεν μου αρέσει να κουτσομπολεύω. Κάτι που κάνει εκείνη. Δεν κακολόγησα και δεν έβρισα κανέναν. Πολλές γύρισαν και είπαν πολύ άσχημα πράγματα για μένα. Επιθετική δεν ήμουν ποτέ. Τους πονάει η αλήθεια κάποιους. Είμαι δίκαιη, αντικειμενική και ειλικρινής», είπε μεταξύ άλλων η Εύη Ιωαννίδου.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top