Έλντα για Εβελίνα του GNTM: Θεώρησα διπροσωπία να μιλά με την Εύη

Η πρώην παίκτρια του reality μόδας μίλησε για όλους και για όλα

Σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια του Greece' s Next Top Model, είδαμε να σημειώνεται ένταση ανάμεσα στην Εβελίνα Σκίτσκο και την Έλντα Λάσκα.

GNTM: Μεγάλη ανατροπή στη σημερινή αποχώρηση - Δε θα το πιστέψετε!

Έλντα Λάσκα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το GNTM

Οι δύο κοπέλες οι οποίες μάλιστα έκαναν πολλή παρέα μέσα στο σπίτι, ήρθαν σε αντιπαράθεση την ώρα που συζητούσαν για τις κριτικές που είχαν δεχτεί από την επιτροπή του παιχνιδιού.

Ένα βλέμμα της Εβελίνας εξόργισε την Έλντα την ώρα που μιλούσε, γεγονός που δεν άφησε να περάσει έτσι. Η Έλντα μίλησε άσχημα στην Εβελίνα η οποία έδειξε σοκαρισμένη από την αντίδρασή της και φανερά ενοχλημένη έφυγε από την παρέα θέλοντας να απομονωθεί, έχοντας ήδη ξεσπάσει σε κλάματα.


Πίσω της έτρεξαν η Ειρήνη Ερμίδου και η Εύη Ιωαννίδου οι οποίες και της είπαν να σταματήσει και να ασχοληθεί με τον στόχο της.

Σε αυτό ακριβώς το περιστατικό αναφέρθηκε η Έλντα δηλώνοντας: «Με την Εβελίνα υπήρξε μια παρεξήγηση. Δεν κάναμε πολλή παρέα, είχαμε απομακρυνθεί και στο σπίτι γιατί την έβλεπα να κάνει παρέα με άλλες κοπέλες, όπως η Εύη και η Μικαέλα. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα αυτό το βλέμμα. Μπορεί εσείς να μη το είδατε, αλλά εγώ έτσι ένιωσα. Η συμπεριφορά της είχε αλλάξει πάρα πολύ. Από τη στιγμή που είχαμε συζητήσει για τη Μικαέλα και την Εύη το θεωρώ πολύ διπρόσωπο τα να πηγαίνεις και να κάθεσαι μαζί τους στο δωμάτιο και να τα λέτε. Εμένα δε με ενοχλεί. Ο κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή ''Στη φωλιά των Κου Κου''

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top