Τα «πήρε» ο Μισθοφόρος με την Καμαρωτάκη: «Όποτε χάνεις κάτι σου φταίει»

Αρπάχτηκαν στο Nomads

Μια νέα κόντρα ξεδιπλώνεται στο Nomads και δεν είναι άλλη από αυτή του «Μισθοφόρου», Κώστα Αναγνωστόπουλου με τη Μαριάννα Καμαρωτάκη. 

Οι δυο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι στο αγώνισμα της ασυλίας και ο Κώστας κατάφερε με μεγάλη ευκολία να νικήσει τη Μαριάννα, η οποία δεν πρόλαβε καν να φτάσει στον στόχο. 

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην παίκτρια των επίλεκτων και στο συμβούλιο πέταξε τις σπόντες της για τον Μισθοφόρο, λέγοντας ότι παίζει με την ψυχολογία της για να την κάνει να χάσει. 

«Σήμερα ο Κώστας προσπάθησε να παίξει με την ψυχολογία μου. Ξέρει να το παίζει αυτό το παιχνίδι και μπράβο του, μαγκιά του, του βγάζω το καπέλο. Είναι το κομμάτι της στρατηγικής του. Πηγαίναμε να παίξουμε και μου λέει “που πας; Βιάζεσαι να τρέξεις, να χάσεις, να παίξεις” δεν ξέρω τι μου είπε…», είπε η Μαριάννα και ο Μισθοφόρος δεν της χαρίστηκε. 

«Είπα εγώ να χάσεις; Μη λες πράγματα που δεν έχω πει. Όποτε χάνεις κάτι σε πιάνει Μαριάννα, σε παρακαλώ, έλεος! Το έχουν παρατηρήσει όλοι. Όποτε χάνεις πάντα βρίσκεις δικαιολογία, ρώτα και την ομάδα σου να στο πει, επειδή δεν στο λένε;», της απάντησε, ενώ κανείς από την ομάδα της δεν είπε κιουβέντα. 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top