GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις των κοριτσιών μετά τη διπλή αποχώρηση

Το περίμεναν ή όχι;

Ειρήνη Ερμίδου και Έλντα Λάσκα έκαναν την τελευταία τους φωτογράφιση στο Greece’s Next Top Model, αφού ήταν οι δυο παίκτριες που αποχώρησαν λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού.

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος ήταν μεγάλη έκπληξη, καθώς δεν περίμεναν ότι θα υπάρξει διπλή αποχώρηση.

Η Ερμίδου «στάζει» φαρμάκι: «Η Αμανατίδου έβγαλε κάτι πολύ ψεύτικο»

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αποχώρησε η Ειρήνη και ότι αύριο δε θα είναι στο σπίτι. Πιστεύω ότι θα το πάρω λίγο κατάκαρδα, αλλά αφού μείναμε πέντε θα προσπαθήσω να βγάλω τις φίλες μου ασπροπρόσωπες», είπε η Εβελίνα Σκίτσκο.

Η ‘Αννα Αμαματίδου κλήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα δηλώνοντας ξαφνιασμένη από τη διπλή αποχώρηση.

«Δεν περίμενα καθόλου τη διπλή αποχώρηση, αλλά είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Για εμένα βέβαια έπρεπε να μείνει η Έλντα γιατί είχε καλύτερο σόλο», είπε προσθέτοντας: «Άσχετα με συμπάθεια ή αντιπάθεια η Εύη ήταν εκτός κόνσεπτ γιατί δεν είδα κανένα αποτέλεσμα χορού. Ξέρω καλά ότι αν ήταν οι φίλες της εδώ, η Εύη δε θα μιλούσε σε καμία άλλη».

GNTM: Μεγάλη ανατροπή στη σημερινή αποχώρηση - Δε θα το πιστέψετε!

Σοκαρισμένη για τη διπλή αποχώρηση είναι και η Ειρήνη Καζαριάν μιας και δεν περίμενε αυτή την διάδα. Σύμφωνα με την ίδια θεωρούσε ότι θα αποχωρούσαν η Ερμίδου και η Εύη.

Μάλιστα δε δίστασε να χαρακτηρίσει την Εύη διπρόσωπη μιας και δεν μπορεί να την καταλάβει σαν άνθρωπο. Από την άλλη πλευρά, η Εύη Ιωαννίδου θεώρησε δίκαιη τη διπλά αποχώρηση. Όταν ρωτήθηκε με ποια κοπέλα δε θα μπορούσε να έρθει κοντά μέσα στο σπίτι κατονόμασε την Άννα Αμανατίδου τονίζοντας ότι είναι εντελώς διαφορετικές και πως δεν την εμπνέει ως άνθρωπος.

Δείτε την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top