Elif: Η Αλιγιέ πήγε με την Ελίφ στο νοσοκομείο - Τι είπε στον Σελίμ!

Καθημερινά στις 17:40 στο STAR

Η Αλιγιέ καταλαβαίνει από τα λόγια της Ελίφ ότι και ο Σελίμ γνωρίζει την αλήθεια. Ο Σελίμ τηλεφωνεί στην Αλιγιέ και την ενημερώνει για την κατάσταση της Αρζού. Η Αλιγιέ μαζί με την Ελίφ πηγαίνουν στο νοσοκομείο.

Η Γκόντζα, μετά από εντολή της Αλιγιέ, πηγαίνει την Ελίφ στην καφετέρια και προσπαθεί να μάθει από τη μικρή που την πήγε η Αλιγιέ. Η Ελίφ δεν της λέει τίποτα, αλλά η Γκόντζα καταλαβαίνει πως πήγαν να δουν τη Μελέκ. Ενημερώνει αμέσως τον Νετζντέτ. Ο Νετζντέτ πηγαίνει στο νοσοκομείο μαζί με τον Ερκούτ.

Ο Σελίμ ρωτάει την Αλιγιέ που πήγε με την Ελίφ και εκείνη του απαντάει πως την πήγε στη μητέρα της. Ο Σελίμ ξαφνιάζεται και η Αλιγιέ του εξηγεί με ποιο τρόπο έμαθε την αλήθεια. Ο Σελίμ με τη σειρά του της εξηγεί πως η Αϊσέ λίγο πριν πεθάνει του εμπιστεύθηκε την Ελίφ  και λέει στη μητέρα του πως πρέπει να πουν την αλήθεια στον Κενάν. Η Αλιγιέ όμως αντιδρά και ο Σελίμ δεν καταλαβαίνει το γιατί.  

Ο Κενάν και ο Μελίχ επιστρέφουν στο κτήμα και δεν έχουν ιδέα για το τι έχει συμβεί. Η Κιράζ τους λέει πως η Αρζού έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Ο Κενάν είναι θυμωμένος με την Αρζού επειδή δεν σκέφτεται καθόλου τις επιπτώσεις των πράξεων της στη ψυχολογία της Τουγτσέ. Στο νοσοκομείο ο Κενάν βλέπει την Ελίφ και ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει πως ήρθε μαζί με την Αλιγιέ.  Ενώ ρωτάει την Αλιγιέ που είχε πάει με την Ελίφ, έρχεται ο Νετζντέτ.

Η Ελίφ τρομάζει και κρύβεται πίσω από την Αλιγιέ. Οι γιατροί τους ενημερώνουν πως η ζωή της Αρζού δεν διατρέχει κίνδυνο και πως θα την κρατήσουν για παρακολούθηση. Ο Κενάν αφήνει στο νοσοκομείο την Γκόντζα με τον Νετζντέτ και φεύγει με τους υπόλοιπους. Όταν επιστρέφει σπίτι, ο Κενάν λαμβάνει ένα τηλεφώνημα και πρέπει να κάνει ένα επαγγελματικό ταξίδι. Ο Μελίχ αποφασίζει να πάει μαζί του.  

Ο Νετζντέτ στενοχωριέται όταν βλέπει την Αρζού σε αυτή την κατάσταση και αποφασίζει να τη βοηθήσει. Τα βάζει με την Γκόντζα επειδή παραμέλησε την Αρζού και εκείνη του λέει πως η Αρζού της φέρεται άσχημα και για αυτό είναι δύσκολο να είναι δίπλα της. Ο Νετζντέτ της υπόσχεται να μιλήσει στην Αρζού.  Όταν συνέρχεται η Αρζού έχει μια νέα νευρική κρίση. Ο Νετζντέτ της κρατάει το χέρι και της λέει πως από εδώ και πέρα θα είναι στο πλευρό της και η Αρζού ηρεμεί.  

Ο Σελίμ είναι σίγουρος πως η Αλιγιέ και ο Κενάν κρύβουν κάτι σχετικά με τον Νετζντέτ και τους πιέζει να του πουν την αλήθεια. Του αποκαλύπτουν τα πάντα και ο Σελίμ γίνεται έξαλλος. Η Κιράζ διακόπτει την κουβέντα τους επειδή δεν βρίσκει πουθενά την Ελίφ. Όλοι ανησυχούν. Βρίσκουν το ποδήλατο και ένα παπούτσι της στον κήπο.

Η Μελέκ είναι ευχαριστημένη για την αλλαγή στη συμπεριφορά της Αλιγιέ. Λυπάται όταν μαθαίνει τα δυσάρεστα νέα της Αρζού από τον Μελίχ.

Η Μελέκ λέει στον Μελίχ και τη Ζεϊνέπ πως η Αλιγιέ ξέρει την αλήθεια για την Ελίφ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top