Γρηγόρης Αρναούτογλου: Με τη σύντροφό του στο The 2Night Show

Η Νάνσυ Αντωνίου θα είναι αρχισυντάκτρια της εκπομπής του

"Με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία θα συζητά, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας", αναφέρεται στο επίσημο δελτίο τύπου για το "The 2Night Show" που κάνει πρεμιέρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής δεν επιστρέφει μόνος στη late night ζώνη του ΑΝΤ1, αλλά με τη νέα του σύντροφο. Ο λόγος για την Νάνσυ Αντωνίου, η οποία εκτός από αρχισυντάκτρια στην πρωινή εκπομπή που κάνει στο ραδιόφωνο, θα έχει την ίδια θέση και στη βραδινή του εκπομπή.

Έτσι, οι δυο τους θα περνάνε ακόμα περισσότερες ώρες μαζί και εντός επαγγελματικού χώρου.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου και πρώτος καλεσμένος θα είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Μάλιστα, τα γυρίσματα της εκπομπής έχουν ήδη ξεκινήσει και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα. Μου λείπει γενικά το late night στην Ελλάδα. Μου αρέσει το βράδυ να έχουν όλα τα κανάλια late night. Θεωρώ ότι θα ήθελα πάρα πολύ να αποχωρούσα στα 70 μου με αυτήν την εκπομπή. Είμαι θεωρώ στην καλύτερη ηλικιακά στιγμή της ζωής μου. Και μετά από 28 χρόνια τηλεόραση, στα 44 μου, νιώθω ότι και η εμπειρία και όλο αυτό που έχω μαζέψει, έχω τη χαρά να το βγάζω προς τα έξω κάνοντας ωραίες δουλειές, για μένα», είπε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top