Μικαέλα Φωτιάδη: Αποκαλύπτει γιατί "βγαίναμε κακές με Εύη - Μέγκι"

Μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

Στην κάμερα της εκπομπής "Στη Φωλιά των ΚουΚου" μίλησαν οι παίκτριες του GNTM 2018 λίγο μετά την αποχώρηση από το σπίτι της Ιωάννας Σαρρή.

Ανάμεσα σε εκεινες που έκαναν δηλώσεις on camera και η Μικαέλα Φωτιάδου η οποία αναφέρθηκε στο κλίμα που κυριαρχεί μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μόδας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στην αρχή υπήρχαν πάρα πολλοί τσακωμοί, μαλώνανε πολλές κοπέλες μεταξύ τους, υπήρχαν πάρα πολλές διπροσωπίες. Κάτι που ίσως έκανε εμένα και τις φίλες μου να βγαίνουμε πιο κακές προς τα έξω, γιατί εμείς ότι είχαμε να πούμε το λέγαμε και on camera  και off camera».

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε ποιο ήταν το πιο αρνητικό σχόλιο που έχει ακούσει κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι του GNTM, απάντησε: «Είχαν πει για εμένα ότι δεν έπρεπε να είμαι στο σπίτι γιατί έχω βγει Σταρ Ελλάς κι είναι άδικο για τις άλλες κοπέλες. Έχει ακουστεί μάλιστα ότι επειδή έχω φτιάξει το στήθος μου, ότι είμαι πλαστικιά κι ότι δεν έπρεπε να είμαι εδώ γιατί έχω φυσική ομορφιά».

Δηλώσεις έκανε και η Ξανθή  Τζερέφου, η οποία αναφέρθηκε στις κλίκες που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι.

«Έχουμε λίγο απομακρυνθεί αλλά λύνεται το θέμα. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν το έχω εντοπίσει σ’ εμένα, αλλά στ’ άλλα κορίτσια έχω δει κάτι βλεμματάκια τα οποία θεωρώ ότι είναι λίγο παρεξηγήσιμα», είπε η “Ξανθούλα” του GNTM. Και συνέχισε απαντώντας στο με ποια κοπέλα δεν θα έκανε παρέα εκτός παιχνιδιού: «Δεν θα έκανα παρέα με την Ειρήνη την Ερμίδου, γιατί έχει έναν δικό της τρόπο που δεν ταιριάζει με τον δικό μου».

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top