Ξέσπασε η Ναντίν στο My Style Rocks: «Δε φτάνει το μυαλό της να το σκεφτεί»

Η επίθεση στην Ιωάννα

Νέο επεισόδιο, νέος καβγάς στο πλατό του My Style Rocks.

Αυτή τη φορά, ένα λευκό πουκάμισο ήταν αρκετό για να δημιουργήσει ένταση ανάμεσα στις παίκτριες, αλλά πρωταγωνίστριες ήταν η Ναντίν και η Ιωάννα.

Την ώρα που η δεύτερη δεχόταν την κριτική του Στέλιου Κουδουνάρη, πήρε το λόγο η Ναντίν κι είπε με ένταση: ««20 χρόνια στη λιανική πώληση, έχουν περάσει από εμένα πάρα πολλές πελάτισσες και καταλαβαίνεις ποιος έχει ή δεν έχει στυλ. Η Ιωάννα έχει πάρα πολλά looks που δεν έχουν καμία σχέση με την Ιωάννα. Δεν πιστεύω ότι το μυαλό της μπορεί να φτάσει σε αυτή την ιδέα με το πουκάμισο. Έχει ωραίο στυλ, αλλά πιστεύω έχει στυλίστα που της λέει θα βάλεις αυτό και αυτό. Πιστεύω ότι και τα ρούχα είναι ξένα πάνω της. Δεν θέλω να είμαι κακιά, αλλά λέω απλά τη γνώμη μου»».

Η Ιωάννα στο άκουσμα όλων αυτών δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της και παρά λίγο να βάλει τα κλάματα στο πλατό του My Style Rocks, υποστηρίζοντας πως η προσπάθεια είναι δική της, αλλά στάθηκε δύσκολο. «Είναι τραγικό αυτό το πράγμα! Δεν μου αρέσει γιατί εγώ ξέρω μόνο πόσο προσπαθώ. Ειλικρινά είμαι μόνη μου και ο μόνος λόγος που ζητάω βοήθεια από κάποιους φίλους είναι για να έρθουν να με πάρουν γιατί δεν μπορώ άλλο να κουβαλάω. Όσο αφορά το ότι κάποια ρούχα είναι «ξένα» πάνω μου, συμβαίνει γιατί είναι το μέγεθος μου τέτοιο και πάρα πολλές φορές κάθομαι και μεταποιώ και μόνη μου και με μοδίστρες ρούχα για να είναι εντάξει πάνω μου», εξήγησε.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο Στέλιος Κουδουνάρης τότε ανέφερε πως αρκετές φορές έχει ακούσει πως μερικά κορίτσια του show έχουν στιλίστα, «καρφώνοντας» τόσο την ίδια όσο και τη Χριστίνα Παπαδέλλη, την Εύα Μπάση, τη Φωτεινή Τράκα, ενώ για τη Ναντίν είπε πως «αυτό που ακούγεται είναι ότι έντυνε μερικές παίκτριες του προηγούμενου κύκλου».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top